„Klubrádió
A lényeg

Bajnai Gordon: Ez a lejárató kampány csak bemelegítés ahhoz, amit a vesztét érző NER bevet majd a választásokhoz vezető hónapokban.

19/11/2021 10:20

Az elmúlt napokban a kormánymédia több cikkben is támadta Bajnai Gordont a csak "Városháza-gate”-nek hívott ügyben. A volt miniszterelnök a Facebookon reagált.

"A Fidesz-média a napokban több cikkben foglalkozott személyemmel az általuk „Városháza – gate”-ként emlegetett ügy keretében. A nyilvánvalóan titkosszolgálati eszközök és módszerek segítségével készült eddig közzétett karaktergyilkos-dokumentumok kapcsán az alábbi tényekkel kívánom segíteni az ügy iránt objektívan érdeklődők tisztánlátását. ... A múltban már többször voltam alanya politikai lejárató kampányoknak. Ismerem a működésüket: eredeti szövegkörnyezetükből kiragadott mondatok, összevágott hangfelvételek, fokozatos szivárogtatás, sejtetések, elferdített tények, állandósult negatív jelzők – mindez a Fidesz-média szőnyegbombázásával terítve... attól tartok, hogy ez a lejárató kampány csak bemelegítés ahhoz, amit a vesztét érző NER bevet majd a választásokhoz vezető hónapokban." 

Itt van egy a sok közül, ahol Bajnait összefüggésbe hozza a kormánymédia a Városháza állítólagos eladásával kapcsolatban.