„Klubrádió

A mély hangú politikus

15/12/2018 12:25

| Szerző: Klubrádió

Hogyan beszél? Azt sokan Tudják. Hogyan énekel? Azt szinte senki. Miért? Ezt is elárulta Kuncze Gábor egy politikamentes beszélgetésben.

2018. december 14. Kuncze Gábor a zenéről
00:00
00:00

Kicsapták a zeneiskolából, nem is akármiért – emlékezett vissza a volt pártelnök a Dr Bubnó-Roll című műsorban. Valószínűleg úgy érezte, hogy méltatlanul bánik vele a zongoratanárnő, aki alól egyszerűen kirántotta a széket. Egyébként sem voltak nagy tervei a zenével, mert saját bevallása szerint nincs hallása, énekből felmentést kapott, zongorájuk pedig nem volt otthon, tehát egy ismerőshöz kellett átjárnia gyakorolni. Valóban nem idilli állapot.

A kezdeti kellemetlenségek persze nem okoztak teljes elfordulást, Kuncze Gábor szereti a zenét, de -ahogy ő mondja- az egyszerűbbeket. A komolyabb műfajból mondjuk Haydn, Mozart, vagy Ravel Bolerója, a könnyebből Beatles, Illés.

Ismervén a volt politikus humorát, a műsorvezető, Bubnó Márk sem lepődött meg, amikor jöttek a sztorik, például a mély hang kapcsán. Kuncze jó barátságban volt Gregor Józseffel, a világhírű basszistával, aki egyszer megjegyezte: milyen jó, hogy neked nincs hangod...

A műsort a felső ikonra kattintva hallgathatja meg. FOTÓ: Facebook