„Klubrádió

Megjelenés előtti lemezpremier az Örömzenében! 
Vendégünk Varga Bendegúz, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen master diplomát szerzett jazz-dobos, aki saját zenekarát 2015-ben alapította, amelyben jelenlegi zenésztársai: a többször is az év szaxofonosának választott Ávéd János, Fenyvesi Márton, Junior Prima díjas jazz-gitáros és Bögöthy Ádám, a jazz-szcéna egyik legfoglalkoztatottabb, Lakatos Ablakos Dezső ösztöndíjjal kitüntetett bőgőse.
A Varga Bendegúz Quartet Chasing Your Dreams című albuma a közelgő hetekben jelenik meg, amelyen a zenekarvezető és zenésztársai szerzeményei szerepelnek. Mindegyik szám szerethetően dallamos, a kompozíciók egyedi hangulatát és hangzásvilágát az akusztikus hangszerek professzionális megszólaltatása és a tűpontos, sodró lendületű improvizációk teszik élvezetessé. 
A lemezt Varga Bendegúz zenekarvezetőtő mutatjt be, akitől azt is megtudhattuk, az album megszületésével valóra vált-e az álma, de beszéltünk pályafutásának kezdeteiről, példaképeiről és olyan találkozásokról is, amelyek nagy hatással voltak saját játékstílusának kialakítására.

2023. május 23. Örömzene (2023. május 23., kedd 21:00)
54:44
00:00
Műsorvezetők: Ámon Betti Szerkesztők: Ámon Betti