„Klubrádió

Két éven keresztül, a Covid legnehezebb időszakában Dr. Szlávik János a fertőző és trópusi betegségek hazai szakértője, infektológus főorvos szinte családtag lett, hiszen sokat láthattuk, hallhattuk a televízióban, a rádióban, vártuk, mit mond, mi vár ránk az elkövetkezendő időszakban. Miután csitult a járvány, visszatért a kórház megszokott hétköznapjaiba és „csendben” gyógyít, mint előtte évtizedeken keresztül.

Szávai Géza legújabb könyvének címe: Az élet és Mészöly Miklós – a templom és kilincse. A könyv az író életéről szól, munkásságáról, irodalomhoz, emberekhez, családhoz, nőkhöz fűződő viszonyáról. Szávai jelzi, hogy a Polcz Alaine-ről egy évvel ezelőtt közreadott könyve, Az életed, Polcz Alaine és ez a kötet összetartoznak. Nem csupán azért, mert Polcz Alaine és Mészöly Miklós házastársak voltak, az író határozottan nem akart házasságkönyvet írni. "Egy életünk van, házasságunk több is lehet..."- állítja.

Stork Natasának, a Veszélyes lehet a fagyi című film főszereplőjének ítélték a legjobb színésznőnek járó díjat a New York-i Filmhéten. A film egy egypetéjű ikerpárról szól, akik a külső hasonlóságuk ellenére különböznek egymástól: Éva gazdag feleségként neveli kisfiát, míg a radiológus Adél munkájába menekül a magány elől. Egy nap belép az életükbe Ákos, aki megtestesít mindent, amire a két nő vágyik.

Eszterhai Katalin újságíró, szerkesztő, televíziós producer, író... 1987-ben férjével és lányaival együtt Olaszországba mentek, majd két év római tartózkodás után Kanadában lelték meg új hazájukat. Katalin több könyv szerzője, mindegyikben a szeretetről ír, arról az erőről, amely képes megváltoztatni sorsokat, képes kitágítani az ember-és kutyaszíveket, és ami hol elbűvöl, hol összetör.

A legendás, idén már 43 éve együtt muzsikáló, Máté Péter-díjas Karthago együttes szokatlan, de fantasztikus projektbe vágott bele. Karthago szimfonik – Máté Péter in Rock! címmel adnak koncertet a Papp László Budapest Sportarénában. Vendégünk volt Szigeti Ferenc, a Karthago zenekar frontembere.

2022. november 05. Klubdélelőtt (2022. november 05., szombat 09:00)
159:44
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa