„Klubrádió

A most szombati adás vendége az Orlaiprodukció, és az általa bemutatott színdarabok színészei és írója.

Orlai Tibor közgazdász, egy gyógyászati termékekkel foglalkozó cég alapító- igazgatója, világ életében nagy színházrajongó volt, aztán 15 évvel ezelőtt alapított egy magánszínházat, az Orlaiprodukciót. Olyan kezdeti sikerek fűződnek a nevéhez, mint a Hat hét, hat tánc, a Férfi és Nő,  Esőember színpadi változata.  Múltról, jelenről és a jövőről már a Klubdélelőttben mesélt.

Molnár Piroskának az életben nem adatott meg, hogy nagymama lehessen.  A Jaj nagyi! című darabban a Kossuth díjas színésznő, a Nemzet színésze viszont belekóstolhat ebbe a csodálatos szerepbe, feladatba.

Maros András író, drámaíró, forgatókönyvíró tanulmányait Hollandiában, az USA-ban, Angliában és Magyarországon végezte, de van egy közgazdász diplomája is. Dolgozott betanított munkásként, takarítóként, volt angolnyelv-tanár, matematikatanár, utcai hegedűs, utcai furulyás, újságárus, festő-mázoló, teniszező, teniszedző, teniszütő-húrozó, sportszertáros, kínai bolt áruszállító sofőrje, tolmács, és most az Orlaiprodukció három darabjának a Redőny, a Tok Tok és a  Balkon írója. Főszerepekben: Schruff Milán.

Két fiatal azt érzi, mintha egymásnak teremtették volna őket. Életük aztán más-más pályán fut, a kapcsolatukat csupán romantikus levelek jelentik, amelyeket rendszeresen írnak egymásnak. A szerelmük levelekben lángol fel ismét, szakad meg, majd éled újjá. A négy évtizeden át írt sorok között két teljesen különböző egyéniség rajzolódik ki. Vajon beteljesülhet valaha ez a szerelem? Kiderül a Love letters előadásból, Hernádi Judit és Gálffi László ragyogó színpadi játékából.

László Lili, Rohonyi Barnabás és Paczolay Béla jól tudják, mi zajlik egy pszichiátriai rendelő várószobájában. A Tok tok előadás próbáin, majd azt követően az előadásban alaposan kibeszélhették ezt, majd megtapasztalhatták.  

És újból Orlai Tibor, rengeteg meglepetéssel!

2022. december 03. Klubdélelőtt (2022. december 03., szombat 09:00)
153:11
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa