„Klubrádió

Ádám György Állami- és Széchenyi-díjas orvos, pszichofiziológus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, az összehasonlító ember- és állatélettan neves kutatója, az ELTE általa alapított Összehasonlító Élettani Tanszékének vezetője, az MTA Pszichológiai Intézet igazgatója, az Eötvös Loránd Tudományegyetem rektora. Mindez sajnos már múlt idő, 2013-ban, 90 évesen hagyott itt minket. Most lenne 100 éves, ez alkalomból konferenciát szerveznek a tiszteletére. Vendégünk volt a lánya, Dr. Ádám Ágnes belgyógyász, alvásszakértő.

Kerek évfordulót ünnepeltünk, Szilágyi Tibor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész hamarosan belép a 80 évesek táborába. Isten éltesse sokáig!

Bokor Balázs élete kész kalandregény. Hosszú évtizedeken át dolgozott nagykövetként, többek között Jemenben, Libanonban, Líbiában, Szíriában, majd volt főkonzul Los Angelesben, jelenleg a Magyar Hollywood Tanács elnöke.

Kucsera Gábor Magyarország egyik legsikeresebb férfi kajakosa volt. Többszörös világ- és Európa-bajnok, kétszeres olimpiai negyedik helyezett, 2005 és 2009 között minden évben az Év férfi kajakosa. 2011-ben négyesben olimpiai kvótát szerzett a magyar válogatottnak. Ma már a sport mellett rátalált két másik szenvedélyére: az egyik a gyerekek táboroztatása, a másik az asztalosmunka.

Víg Mihály zeneszerző, versíró, dalszövegíró, gitárművész és énekes alapító tagja a Trabant és Balaton együtteseknek. Filmzenéket komponált Xantus János, Szirtes András, Szabó Ildikó Müller Péter Sziámi és Tarr Béla filmjeihez. A Sátántangó című filmben a főszerepet - Irimiás - is ő játssza. A torinói ló című film zenéjét 2011-ben jelölték az Európai Filmdíj "legjobb zeneszerző" díjára. Szerepel Fabricius Gábor Eltörölni Frankot című filmje szereplői között is.
 
Berg Dániel édesanyja, Palotai Klára a Halász Péter nevével fémjelzett Kassák Ház Stúdió tagjaként 1976-ban politikai nyomásra hagyta el Magyarországot, majd a disszidens csapatból létrejött Squat Színház tagjaként Nyugat-Európában, végül az Egyesült Államokban telepedett le. Fia, Dániel New Yorkban született, tanulmányait főleg New Yorkban végezte, politikatudomány és nemzetközi kapcsolatok szakon tanult. Miután hazajött, nagyobb ismertségre a a CEU melletti kiállásként szervezett tüntetések szónokaként, szervezőjeként tett szert.
2022. augusztus 20. Klubdélelőtt (2022. augusztus 20., szombat 09:00)
166:09
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa