„Klubrádió

Mihálffy Balázs agrármérnök, a Magyar Iszlám Közösség alapítója, első elnöke, sejkje, a Korán magyarra fordítója.

B. Révész László, Balázs Béla-díjas dokumentumfilm-rendező Horvátországban született, beszélgettünk többek között  a Családsirató című filmjéről, amelyikben a saját családjának tragikus történetét dolgozta fel. Nyolcvanadik születésnapján köszöntöttük.

Pártay Lilla, a  Nemzet Művésze,  Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar táncművész, koreográfus, akinek első egész estés balettje a Csajkovszkij és az Amadinda Ütőegyüttes zenéjére koreografált Anna Karenina című táncdráma. Volt a berlini Komische Oper, a müncheni Staatsoper vendégszólistája,  a Fővárosi Operettszínház balettigazgatója, Veronában és Tamperében vendégkoreográfus.
 
Balázs Klárival a hetvenedik születésnapját ünnepeltük, talán sokan nem is tudják, az Emberi Hang díj tulajdonosa. Ezt a díjat olyan személyek kaphatják meg, akiknek az életét, munkáját, alkotásait a szeretet, a béke, a humanizmus, a tolerancia és a segítségnyújtás jellemzik.
 
Török Ferenc öttusa-világbajnok, kétszeres olimpiai bajnok, edző, sportvezető, ügyvéd, sportkarrierjét a labdarúgással kezdte, egy véletlen sodorta  az öttusa közelébe. Az iskolából, egy alagsori ablakon próbált meglógni, amikor egyik tanára üldözőbe vette, de nem bírta utolérni. A tanárt lenyűgözte gyorsaságával, így lett először atléta, majd később öttusázó a Honvédnál.  87. születésnapján köszöntöttük.
 
2022. augusztus 13. Klubdélelőtt (2022. augusztus 13., szombat 09:00)
159:24
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa