„Klubrádió

Három éve, éppen augusztusban, hogy Dr. Csókay András idegsebész vezetésével magyar missziós orvosok szétválasztották a bangladesi sziámi ikrek összenőtt koponyáját, agyát és annak tápláló ereit. Hogy vannak a gyerekek, és vajon egy világszenzációt, egy orvosi team bravúrját, emberfeletti munkáját, amire csak magyar orvosok vállalkoztak miért árnyékolja be folyamatosan mindenféle emberi gyarlóság, intrikák, féltékenykedések, feljelentések.

Dr. Littvay Levente politológus professzor szakterülete a választási politika, szavazói magatartás, politikai pszichológia, amerika politikája... 2021-ben a COVID-korszak oktatásáért CEU Tanítási Kiválósági Díjjal tüntették ki,  a Társadalmi Igazságosság Kutatásáért, Morton Deutsch-díjat kapott.

Gyuricza Gergely pszichológusként végzett, édesanyja halálát követően jelentkezett egy művészetterápiás kezelésre, ahol beleszeretett a képzőművészetbe és autodidakta módon tanult meg festeni. A pop-art stílusban alkotó művész 2009 óta fest, képeit magyar és külföldi galériákban is kiállították.

Akik régebben ismerik Juhász Sándort, nehezen tudják elképzelni, hogy az aktív sportember már tíz éve nincs benne a magyar kosárlabdázás mindennapjaiban. Nyugdíjas, aki most még sokkal több időt tud áldozni régi szenvedélyére, az írásra és a golfozásra. Egyik legújabb írásának címe: „Aznap éjjel, amikor bevonultak a tankok Csehszlovákiába...”

Hajdú Péter futó 2017-ben elfutott Auschwitzba, hogy az elpusztított 6 millió zsidó áldozat előtt fejet hajtson.  Idén augusztusban egy izraeli társával együtt Münchenbe fut, -650 km, 13 nap alatt- így emlékezve az 1972-es olimpián terroristák által meggyilkolt 11  izraeli sportolóra, áldozatra. Így adjanak hangot „lábaikkal”, hogy soha többet ilyen tragédia ne fordulhasson elő.

2022. augusztus 06. Klubdélelőtt (2022. augusztus 06., szombat 09:00)
159:53
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa