„Klubrádió

Archívum

Keresés az archívumban

Varga Judit nem érti - Bréking - 2023.11.29

2023. november 29., Szerda 16:00

A jelek szerint még mindig az úgynevezett szuverenitásvédelmi törvény uralja a közbeszédet. Varga Judit úgy megnyugtatott mindenkit, hogy azt tényleg tanítani kellene: kijelentette például, hogy a fősodratú média is a magyar érdekek ellen megy, majd pár órára rá már nem értette, hogy egyes orgánumok mitől félnek. A mostani adásban majd erre is válaszolunk, beszélünk megvágott fejlesztési forrásokról és arról, hogy nem lesz dubaji torony budapesten. Bár ha az időjárás is járna vele, én lehet megfontolnám.

A mikrofonnál: Kemény Dániel

Bréking - 2023.11.15.

2023. november 15., Szerda 16:00

Életveszélyes sérülésekkel ápolják a debreceni kórházban a ma reggeli, Sáp állomáson történt vasúti baleset vétlen mozdonyának vezetőjét, többen megsérültek.

Az MSZP szakértője szerint nemcsak a vasúti pályák, hanem a HÉV-sínek is katasztrofális állapotban vannak Magyarországon.

HAMASZ parancsnoki pontra bukkantak az izraeli katonák Gázában az Al Shifa kórház alatt, miközben inkubátorokat adományoztak a koraszülött részlegnek.

A mikrofonnál: Hardy Mihály

Bréking - 2023.10.20.

2023. október 20., Péntek 16:00

Akár hetven többletpontot is kaphat több egyetemen az a középiskolás, aki elvégzi a Mathias Corvinus Collegium elnevezésű kormánypárti tehetséggondozó intézmény Középiskolás Programját.

Biden elnök 110 milliárd dolláros katonai támogatást kér a kongresszustól – közel fele-fele arányban Ukrajna és Izrael számára.

Akár egy hónapig is eltarthat majd Izrael gázai offenzívája a védelmi miniszter szerint.

A mikrofonnál Kárpáti János

Bréking - 2023.10.18.

2023. október 18., Szerda 16:00

A nagyon durva eszkalációnak próbál Joe Biden gátat vetni” – így értékeli az elemző az amerikai elnök közel-keleti útját.

Közben Franciaországban a terrorfenyegetés miatt több repülőteret is kiürítettek és pokolgépek után kutatnak.

Kínai-orosz csúcstalálkozó volt Pekingben az Ukrajna elleni orosz háború árnyékában

Számos EU és NATO-ország vezetője bírálta, hogy Orbán Viktor Putyinhoz törleszkedett a kínai fővárosban.

Breaking – hírpodcast Hardy Mihállyal