„Klubrádió

Ünnepi műsorváltozások

30/10/2022 20:00

A Klubrádió hallgató már megszokhatták, hogy négynapos hétvégék esetén változik a műsorrendünk is. Hétfői és keddi élő műsoraink egy része helyett ismétléseket hallhatnak.

Hétfőn és kedden is rövid Reggeli gyorsot hallhatnak, mivel 6 és 8 között korábbi adásokat ismétlünk. Hétfőn azt a 2022. 08. 24-i adást ismételjük, melyben: Csernus Dóra, az Egyensúly Intézet vezető klíma- és környezetpolitikai szakértője volt Para-Kovács Imre vendége. 7 után pedig a Realitás - politikai útkeresés című műsorunk 2022. 09. 23-i adását hallgathatják meg, melyben Rózsa Péter a foglyul ejtett államról és a Fidesz gazdasági beágyazottságáról beszélgetett Martin József Péterrel (Transparency International Magyarország) és Jandó Zoltán újságíróval (G7).

8 után egyórás rövidített Reggeli gyorssal jelentkezünk, hétfőn Szénási Sándor vendégei telefonon Nemes Gábor, Gálik Zoltán, Raskó György és Beer Miklós, 9 után pedig Nagy Sándor Gyula Latin-Amerika-szakértővel beszélgetnek a brazil elnökválasztásról.

10 után élőben jelentkezik az Ötös Para-Kovács Imrével.

Déltől a Zöldklub és a Hangosfilm – Szélesvásznú verzió ismétlései következnek, 13 órától pedig a múlt heti adásokból szemezgető Visszajátszás című műsorunk.

14 óra után Bencsik Gyula ifjúságérzékelő műsora szól a megszokott módon, 15 órától pedig Szénási Sándor folytatja a múlt héten megkezdett témájú beszélgetést (baloldaliság Magyarországon történelmi szempontból) Hatos Pállal és Spiró Györggyel.

16 órától nem beszéljük meg, hanem ismétlünk: először egy korábbi halottak napi Klubdélelőttöt, majd a Tükörfordítás című adásunkat.

18 órakor az Esti gyors helyett Warholik Zoltánnak a Hajdu Szabolccsal készült interjúját hallhatják, utána pedig a szokásos műsorrend jön: Tűréshatár - Szunyogh Szabolcs vendége Mihalik Gabriella pedagógus -, Belső közlés és az Élni jó ismétlése.

Kedden 6-tól a Realitás azon korábbi adását újrázzuk, melyben Rózsa Péter arról beszélgetett Dr. Kovácsy Zsombor orvos-jogásszal, Czene Árpáddal (az NN Biztosító termékfejlesztési igazgatója) és dr. Éger Istvánnal, a Magyar Orvosi Kamara volt elnökével, hogy mit várhatunk ma a közegészségügytől, illetve mik a lehetőségei a magánszférának.

7-től a 2022.08.18-i Reggeli személyt ismételjük, amiben Palócz Éva, a Kopint-Tárki Konjunktúrakutató Intézet vezérigazgatója volt Selmeci János és Herskovits Eszter vendége.

8-kor a rövid Reggeli gyors jön - benne Tálas Péter, Hadházy Ákos, Harangozó Tamás, Székely Róbert és Gábor György -, majd egy Reggeli személyt hallanak, amiben Lengyel Lászlóval beszélget Dési János. 10-től pedig Bódy Gergő következik az Ötössel.

Déltől Warholik Zoltán beszélgetését ismételjük Udvaros Dorottyával, 13 órától pedig a női magazinunk, a Fülbevaló jelentkezik a szokásos módon Gaál Ildivel. Utána sincs változás: jön a Kulcsrakész ingatlanos műsor és a Hosszabbítás című sportadás.

Délután 4-től megint nélkülözniük kell Bolgár Györgyöt, egy korábbi Kovátsműhely-adással és egy Belső közlés-ismétléssel érkezünk. A 18 órás Esti gyors helyett pedig Timár Ágnes kolléganőnk egyik hangjátékát játsszuk le újra, melynek címe Panel – Tömbbe zárt sorsok. 

Kedden este még annyi változik, hogy az Utópia és a Basszus után nem Örömzene lesz, hanem a JazzTest október 9-i adását ismételjük.

Részletesebben a Klubrádió Műsorrendjéből tájékozódhatnak, mely a linken elérhető.