„Klubrádió
A lényeg

Molnár Zsolt: Ki lesznek rúgva a kispesti MSZP-sek, ha igazak a vádak

13/10/2019 20:50

| Szerző: Klubrádió

Karácsony Gergely nyerni fog, de a fővárosi közgyűlésben bizonytalan, meglesz-e az ellenzéki többség. A parkolási rendszer más lesz, az átalakításában Baranyi Krisztinának is szerepe lesz – mondta Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke, aki megfenyegette a XIX. kerületi szocialistákat. Kerpel-Fronius Gábor, a Momentum fővárosi politikusa szerint ki lehet védeni, ha az ellenzék anyagilag rosszabb helyzetbe hozná az ellenzéki kerületeket.

2019. október 13. A lényeg-részlet/Interjú Molnár Zsolttal (19.10.13.)
03:53
00:00

 
Kerpel-Fronius Gábor
 
 

A kispesti szocialisták ki lesznek rúgva ha igaz az ami a Lackner Csaba helyi szocialista képviselőről kikerült felvételen van, Zuglóban viszont nincs korrupció csak pletykák, a parkolási rendszert pedig átalakítják, egységes szisztémát akarnak, a ferencvárosi parkolási visszaéléséket leleplező ellenzéki politikussal, Baranyi Krisztina polgármesterjelölttel együttműködve változtatnak rajta – többek közt ezekről beszélt Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke.

Molnár szerint Karácsony Gergely, az összellenzéki főpolgármester-jelölt megnyeri a választást Tarlós Istvánnal, kormánypárti riválisával szemben, de a fővárosi közgyűlési többség elnyerése bizonytalan, például a Fideszhez átállt függetlenek miatt.

A Momentum külön párt, másokat szólít meg, uj politikai kultúrát akar, de együttműködnek továbbra is a többi ellenzéki erővel – mondta Kerpel-Fronius Gábor, a Momentum fővárosi politikusa. Hangsúlyozta, korrupciómentessé kell tenni az önkormányzatokat, ez ellensúlyozhatja azt, ha Fidesz esetleg anyagilag rosszabb helyzetbe hozná az ellenzéki kerületeket.

2019. október 13. A lényeg-részlet/Interjú Kerpel-Fronius Gáborral (19.10.13.)
04:48
00:00