„Klubrádió

Minden nap ünnep – Arató András jegyzete

31/12/2019 11:46

| Szerző: Arató András/Klubrádió

Arató András - a Klubrádió igazgatósági elnöke és többségi tulajdonosa - is tollat ragadott, hogy visszatekintsen a 2019-es esztendőre.

Evidenciákról nem szoktunk beszélni, pedig időnként nem árt a figyelmet felhívni rájuk. Éberség, elvtársak, mert az imperialisták nem alszanak! És önkritika, amit gyakorolni kell. Különösen a párttag elvtársaknak. Te például, reggel, amikor felébredtél, az első gondolatod volt-e, hogy megadatott neked a NER-korszakban élni, szemben azokkal a nemzedékekkel, amelyek a kő-, a bronz-, vagy a liberalizmus korában kényszerültek nyomoronckodni? Nekünk minden nap ünnep, de hála vezérünknek és az ő kitűnő képződményeinek, sűrűn vannak ünnepebb napok is.

Páratlan fontosságú az illiberalizmus dicső korszakában is kiemelkedő legutóbbi vívmányokról megemlékezni. Íme.

- Jó esély van arra, hogy pont kerüljön a független színházak végére.

- A társadalombiztosítás erőteljesen hozzájárulhat a szegények megszüntetéséhez, különösen ádventkor.

- A béke és a szeretet apostola, az Örökös Házmester megszüntette a gyűlöletet, zoológiai és salakügyi tudományos munkásságára támaszkodva elemezte a „svéd lány” hatását, nem megfeledkezve önmagáról és a gender alapú patriarchalitásról. Állattani és irodalmi tanításai az ős patkányban egyesülnek.

- Az idei évben tovább folytatódott a végső sikerrel kecsegtető, a nemzet testét rágó civilizmus mételye elleni küzdelem, amely az önleleplező nevű rádióállomás szájának demokratikus befogásával csúcsosodott ki, miután a Civil Rádió zeneileg az ötven százalék harminc százalékának legalább kétszeri és minimum kétszázalékos megsértésével súlyosan veszélyeztette a nemzet kulturális felemelkedését.

- 2019 nagy vívmánya a tudományoknak a kókler tudósok kezéből való kiragadása és a hozzáértő pártemberek gondjaira bízása.

- Környezetünk szépítésében is öles léptekkel tartunk a megvalósult illiberalizmus álma, más szóval a létező illiberalizmus felé. Felszámoltuk a József nádor téren is a környezetszennyező fákat, helyükbe porcelán csicsafát ültettünk. A Kossuth tér halad a teljesség felé: az egyelőre nem teljesen elfelejtett Nagy Imre szobra távozott, helyére visszakerült a „Piknikus fiatalasszony kecskefejjel és koporsóval, valamint a segge lepedővel takarásáról a kígyóval hadakozás közben sem elfelejtkező férfialak” című kompozíció.

- A hó elleni felkészültség is páratlanul eredményes volt, hiszen e télen a havazás mindössze egyetlen egyszer okozott fennakadást.

- És hát elkészült a Puskás-stadion! A magyar futball megérdemelte ezt a kis házacskát, mert nagy diadalt aratott azzal, hogy egy észt–finn meccsen, vagy melyiken, a bíró nem adott meg egy tizenegyest.

- Az idei év kitűnő gazdasági mutatói még azt is lehetővé tették, hogy kétszer legyen karácsony. Igaz, októberben nem a Jézuska futott be.

Megállni azonban nem szabad! Amíg szorgos népünk az ő vezetője bölcs irányítása mellett munkálkodik, addig a csatornákból újra előbújnak a Lenin-fiúk, és kerítést akarnak bontani, hogy aztán az így ütött réseken beáramoljanak a keleti pirézek, akiknek egyetlen célja keresztény nemzeti kultúránk lecserélése gimnasztyorkára.

A vívmányok összességének fölsorolása lehetetlen feladat, meghaladná a háromezer karaktert, ám bízvást bízhatunk a még napfényesebb jövőben.

 
Arató András
 

Arató András jegyzete.