„Klubrádió
Ezitta Fórum

Köszönjük! És kérjük...        

16/03/2020 17:07

| Szerző: Klubrádió

Tisztelt hallgatóink! Tíz éve kérjük az Önök támogatását rádiónk működéséhez, és még nem csalódtunk. Most a járvány miatt különleges adásrendben üzemelünk.

2020. március 16. Ezitta Fórum (2020. március 16., hétfő 12:15)
31:48
00:00
Műsorvezetők: Lampé Ágnes, Neuman Gábor

Különleges adásrendben működik a Klubrádió, a koronavírus járvány miatt. Ám a megszokott gyűjtő időszakunkat megkezdtük „Egyedül nem megy” szlogennel, a beérkezett összegről honlapunkon tájékozódhatnak. Támogatásukat köszönjük!

Fórum-műsorunkban Arató András, a rádió igazgatósági elnöke válaszolt a kérdésekre, már ami a rádió jövőjét illeti. Számos érdekes javaslatot kaptunk. Egy hallgatónk felvetette, hogy a szomszédos országokból, határmenti városokból sugározhatnánk a műsorunkat, akkor nem lennénk Budapest körzetére korlátozva. Arató András a javaslatra konkrét választ adott: erre nincs lehetőség, hiszen a frekvenciakiosztás nemzetközi egyezmények alapján történik.

Másik hallgatónk amiatt aggódott, hogy a gyűjtő akciónk most a járvány miatt nem lesz olyan hatékony, mint amilyenek a korábbiak voltak. Vissza kellett mondanunk a március 15-ére tervezett rendezvényünket is, hallgatóink védelmében. Nos, az akció első napjai épp azt mutatják, hogy aki adni akar, az meg is teszi.

Szó esett a hallgatóságunk összetételéről is. Sokan úgy hiszik, hogy a Klubrádiót többnyire idősebbek hallgatják. Igen, van ebben igazság, és köszönjük, ha velünk tartanak! Arató András azonban hozott egy közvélemény-kutatási eredményt magával, amely szerint a Klubrádió átlagos hallgatója 48 éves nő.

Ez persze nem több, mint egy adat, egy statisztikai szám. Mi pedig nem statisztikai számoknak készítjük a műsorainkat, hanem embereknek.

A műsort a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. Kiemelt kép: Klubrádió

Ez itt a fórum
2020.03.16. 12:15
Műsorvezető: Lampé Ágnes