„Köszönjük,
Anno Budapest

Anno Budapest: Cseh Tamás

26/05/2024 06:00

 | Szerkesztő: Pálinkás János

Cseh Tamás zeneszerző, énekes, színész, előadóművész, rajztanár. Jelenség, nem "egy kitalált személy". Volt és van. És lesz. Őt idézzük meg a 2024. május 26-i Anno Budapestben.

Panxnotded Miklós műsorvezető arra invitálta a hallgatókat, hogy telefonáljanak be és osszák meg Cseh Tamás-emlékeiket. Mik a kedvenc dalaik? Hol találkoztak vele? Jártak-e koncertjén? Látták-e színielőadáson a Katonában vagy a Bárka Színházban? Látták-e a Nyom nélkülben, amiben mesterbűnözőt alakít, vagy Jancsó Szerelmem, Elektrájában? Az Utóiratban, az Idő vanban vagy a Csinibabában? Jártak-e a bakonyi indiántáborban? Milyen Cimbora volt "Füst a szemében"? Miért volt megismételhetetlen a Bereményi Gézával alkotott kettősük, illetve az általuk megálmodott alteregófigurák, Antoine és Désiré? Megvan-e a Másik Jánossal közös Levél nővéremnek lemeze otthon? Vagy a Műcsarnok? Mit tudnak Irénről? Bíró Imréről? Fáskerti elvtársról? Joó Zsuzsáról?

Kérjük a „vasárnapi nép”-et, hogy telefonáljanak az adás alatt és meséljék el élményeiket, úgysem indulnak aznap közértbe dohányszemcsékkel zakók zsebében. Nem lesz mélyrepülés.

És a telefon még mindig csengett. És Panxnotded arra gondolt, hogy mégiscsak felveszem.

Telefonszámaink: +36 1 240-6953 és +36 1 240-7953. Üzenhet Viberen is: +36 30 303-0953.

Anno Budapest
2024. május 26. vasárnap 14:00
Műsorvezető: Panxnotded Miklós
Szerkesztő: Árva Brigitta