„Támogassa
A lényeg

Dobrev is reagált: Az győzheti le Orbánt, aki a legkeményebben dolgozik érte

7/10/2021 17:24

| Szerző: Klubrádió

Dobrev Klára is megszólalt azután, hogy a Momentum beállt Márki-Zay Péter mögé az előválasztás második fordulójában: a DK első helyen áló miniszterelnök-jelöltje azt írta Facebook-oldalán, hogy „az tudja legyőzni Orbán Viktort, aki a legkeményebben dolgozik érte”.

Dobrev megismételte a kemény munka és az országjárás fontosságát, hozzátéve: „nem taktikázással, hanem az emberekkel kell foglalkozni.” A DK-s jelölt ráerősített kampányüzenetére: szerinte „2022-ben nem lesz elég győzni, kormányozni is tudni kell”, és le kell bontani a kétharmados törvényeket, el kell számoltatni „a fideszes bűnözőket”, és szakértelemmel, határozottsággal és szívvel kell vezetni az országot, amire készen áll.

A Momentum beáll Márki-Zay Péter mögé az előválasztás második fordulójában, és arra szólította fel a Jobbikot, hogy valljon színt ebben a kérdésben. Jakab Péter, a jobboldali párt elnöke narancspucolós képpel reagált Facebook-oldalán, és azt írta, a választók döntenek majd, és nem aszerint, hogy pártvezetők mit mondanak nekik: „ez olyan fideszes, azt meg nem szeretjük.”