„Vásároljon

A Klubrádió hírműsora. Tudósítások, hírek, interjúk, riportok.

A nap legrészletesebb hírösszefoglalója délben és este, több szemszögből, objektíven, hitelesen...

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Kovács Ákos: A koronavírus amerikai pénzből kifőzött víruska
A lényeg

"A koronavírus amerikai pénzből főzött víruska"

2022. január 23. 19:14

Két év után ismét a Papp László Arénában adott koncertet Kovács Ákos. Az ezt követő interjúban igyekezett adott hangot annak, hogy szerinte a koronavírus mesterségesen az Egyesült Államok pénzén kitenyésztett "víruska". Azt is hozzátette, nem tudja, hogy "a világ urai szeretnék-e", ha a zenészek visszakapnák normális életüket.

Kizárta Bangónét az MSZP
A lényeg

Kizárta Bangónét az MSZP

2022. január 23. 13:56

Azonnali hatállyal kizárta tagságából Bangóné Borbély Ildikót a Magyar Szocialista Párt. Ez egyben azt is jelenti, hogy nem indítja a 2022-es választáson a képviselőnőt, akit parlamenti mandátuma visszaadására is felszólított a párt.

Házkutatást tartott a GVH Cseh Katalin állítólagos korrupciós ügyével kapcsolatban
A lényeg

Házkutatást tartott a GVH Cseh Katalin állítólagos korrupciós ügyével kapcsolatban

2022. január 21. 20:02

Versenyfelügyeleti eljárást indított a Gazdasági Versenyhivatal az állítólagosan Cseh Katalinhoz köthető cégháló működése miatt, ennek részeként pedig január 19-én már házkutatásokat is tartottak – írja a Magyar Nemzet. A momentumos politikus szerint ez nem több, mint egy ócska elterelési kísérlet az elmúlt évtizedek legnagyobb korrupciós botrányáról, a Völner-ügyről.

Július 23-án lesz a Budapest Pride
A lényeg

Július 23-án lesz a Budapest Pride

2022. január 21. 16:47

A 27. Budapest Pride-ot július 23-án tartják, a felvonulás szlogenje pedig a „Vedd vissza a jövőd” - jelentették be az esemény szervezői a Kossuth téren. "Velünk kell vonulnia mindenkinek, aki egy olyan demokratikus országban szeretne élni, ahol minden leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer ember szabadon és biztonságban élhet, az állam nem szól bele az emberek magánéletébe" – mondta Hegedűs Máté, a Budapest Pride szóvivője.

Fokozott ütemben ellenőrzi az aláírásokat az NVI
A lényeg

Fokozott ütemben ellenőrzi az aláírásokat az NVI

2022. január 21. 13:34

Miután az ellenzék leadta a népszavazás kezdeményezésére gyűjtött aláírásokat, a Nemzeti Választási Iroda közleményben ígérte meg, növeli a kapacitását, hogy minél hamarabb végezzen ezek ellenőrzésével. Népszavazást csak akkor rendel el az Országgyűlés, ha 200 ezer érvényes aláírást sikerül összeszámlálni.