„Támogassa
Kulcsrakész

Máris szomszéd is megirigyelné a kérdéseket – Társasházi ügyes-bajos

27/06/2023 21:19

| Szerző: Klubrádió

Ha le akarja a ház váltani a közös képviselőjét, akkor egyszerűbb ezt rendes közgyűlés keretén belül megtenni, mert akkor az ott jelenlévők 51 százaléka kimondhatja a változást, szemben az írásos szavazással, ahol a minősített többség beleegyezése kell. És mi van a tartozkodókkal? Erre is választ kaptunk eheti műsorunkban.

2023. június 27. Kulcsrakész (2023. június 27., kedd 14:00)
49:03
00:00
Műsorvezetők: Kárpáti Iván Szerkesztők: Kamasz László

Kaplonyi György Fotó: Klubrádió/KaLász
 

Ismét Kaplonyi György, a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének (MTOSzSz) elnöke és persze Kárpáti Iván segítségével válaszoltuk meg társasházban élő vagy ott lakást tulajdonló hallgatóink kérdéseit.

Ma tetőtér eladás, alapító okirat módosítás, SZMSZ, nem eléggé hozzáértő közös képviselő, pincebérlés, a közös pénz befektetési lehetőségei, rovarirtás, újra- és újraszavazás, nem elfogadható pénzügyi beszámoló, építési vállalkozók és a velük kapcsolatos nehézségek, madárháló és kéményseprők főttek szakértő vendégünk társasházi fazékjában, amiből most is egy rendes főételt varázsolt a Kulcsrakész asztalára. 

Ha Dr. Máris Márton Ottokár, azaz Máris szomszéd a Mézga család című rajzfilm sorozatból létező figura lenne, valószínűleg ő is rendszeresen hallgatna bennünket, sőt alapos oka lenne betelefonálni is a műsorunkba.

A műsort a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. (Címlapi kép: Pixabay)

Jövő héten újra megmondjuk, hogy mennyit ér a lakásuk.

Kulcsrakész 
2023. június 27., kedd 14:00
Műsorvezető Kárpáti Iván
Szerkesztő: Kamasz László