„Klubrádió
Anno Budapest

A Blahán, a Blahán . . . – Budapest olvasztótégelye

28/11/2018 16:34

| Szerző: Klubrádió

Nyüzsgő, színes és kopott. Budapest olvasztótégelye. Milyen jó, vagy rossz személyes emlékek kötődnek a Blahához? – Anno Budapest.

2018. november 28. Anno Budapest (2018. november 27. kedd 15:00): A Blaha Lujza tér
00:00
00:00

A főváros egyik fontos, központi találkozóhelyéről, a Blaha Lujza térről és aluljárójáról szólt az Anno Budapest őszvégi adása.

A VIII. kerületi városi fórumon folyamatos a nyüzsgés, a bazárhangulat – átrohanó utasok, utcai zenészek, hajléktalanok, alkalmi árusok, kínai üzlet, arab telefonos, parfümshop, virágbolt, pékség, pizzázó, újságárus, kosz és közösségi akciók, meg a felrobbantott Nemzeti Színház szelleme.

A Rákóczi utat és a Nagykörutat összecsomozó Blaháról azt is mondják, Budapest olvasztótégelye, mert nagyon sokféle nemzetiségű ember él és dolgozik a környéken. 

A műsorkészítők arra voltak kíváncsiak, kit milyen jó, vagy rossz emlék köt ehhez az egyszerre színes és kopott helyhez, milyen milyen érzésekkel halad át a Blahán.

Az Anno Budapest november 27-ei, keddi adásának hangfelvételét a poszt elején kattinthatja! A műsorvezető Pálinkás Szűcs Róbert volt.

(Klubrádió)