„Támogassa
A lényeg

Vége? Elvitték A Padot

14/07/2023 15:40

| Szerző: Klubrádió

A ferencvárosi szivárványos, zöld-fehér, barna, lefóliázott és egyéb hányattatásokon átesett pad történetére már csak a helye emlékeztet péntek délután: a Telex szerint egy kerületi, önkormányzati cég dolgozói szállították el.

A múlt csütörtökön átadott pad eredetileg szivárványszínű lett volna a Pride-hoz kapcsolódóan, de az Aryan Greens (Árja Zöldek) nevű FTC-ultracsoport tagjai zöld-fehérre festették, majd amikor visszakapta eredeti színeit, akkor se hagyták annyiban, még egy "Stop LMBTQ" feliratot is fújt elé két csuklyás alak.

 
kép: Baranyi Krisztina / Facebook
 

Ezután barna lett a pad a centrizmus jegyében, majd megint visszafestették szivárványosra, később egy nagyobb szélsőjobboldali csoport, a Mi Hazánk piros-fehér-zöldre pingálta át. Egy adott ponton még be is fóliázták. Péntek reggelre kicsomagolták, de a színe piros-fehér-zöld maradt. Aztán elvitték.

A Telex olvasói videóján az látható, hogy a FESZOFE (Ferencvárosi Szociális Foglalkoztató és Ellátó Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság) dolgozói szállítják el a jobb sorsra érdemes ülőalkalmatosságot.