„Támogassa
A lényeg

Trumpot lányára emlékeztette Stormy Daniels

8/05/2024 01:44

| Szerző: Klubrádió

Trump büntetőperében a pornószínésznőt hallgatták meg.

Ahogy arról korábban a Klubrádió is beszámolt, megkezdődött a volt elnök pere, amelyben azzal vádolják Donald Trumpot, hogy meghamisította üzleti feljegyzéseit, hogy ne derüljön ki, 2016-os választási kampányakor 130 ezer dollárt fizetett Stormy Daniels pornószínésznőnek azért, hogy ne beszéljen korábbi viszonyukról. Ezzel az első olyan volt amerikai elnök, aki ellen büntetőpert indítottak.

Hogy a viszony ne tudódjon ki, az exelnök hírhedt fixere, az ügyben magát már bűnösnek valló Michael Cohen fizette le Stormy Danielst, a kenőpénzt már elnökként Trump havi részletekben törlesztette.

A tárgyalás a pornószínésznő meghallgatásával folytatódott.

Daniels 2011-ben beszélt először a volt elnökkel való viszonyáról, akkor egy magazin kérésére poligráfos hazugságvizsgálatot is végeztek rajta, ami azt állapította meg, hogy mindenben igazat mond.

A 444 összefoglalója szerint a tárgyalásban most az első találkozásukról vallott Daniels, arról az esetről, amikor egy közvetítőn keresztül kikötött Trump Lake Tahoe-i szállodájában. A vallomása szerint akkor ő úgy tudta, csak beszélgetni invitálta meg az üzletember és egy vacsorára hivatalos. De Trump felhívta a hotelszobájába is. A nő először viccelődött is vele. „Selyem- vagy szaténpizsamát viselt, ami miatt azonnal kigúnyoltam, és azt kérdeztem, tudja-e Hugh Hefner, hogy elloptad a pizsamáját?” – vallotta. De Trump nem viccelt, arról faggatta Danielst, hogy szokta-e magát tesztelni nemi betegségekre. Amikor pedig a nő elmondta, hogy rendszeresen vizsgálja magát és sosem volt rossz eredménye, ő az ágyra feküdt letolt gatyával. Ekkor Daniels távozni akart, de Trump megakadályozta.

„Ezután ön is kikötött az ágyon és lefeküdt vele?” - kérdezte a vallomást tevő Danielst Susan Hoffinger ügyész, mire ő azt mondta: „Igen”.

Daniels azt vallotta, hogy ezután beszélgettek a filmjeiről is, hiszen a nő ekkoriban szakítani akart a felnőttfilmes munkákkal és saját filmeket rendezett. Erről Trump azt mondta neki, hogy szerinte nincs esélye a pornós múlt után ilyesmire. „A lányomra emlékeztetsz, ő okos, szőke és gyönyörű, és az emberek őt is alábecsülik” – mondta ekkor a nő vallomása szerint Trump.