„Támogassa
A lényeg

Tarkón vágta és megrugdosta élettársát a borsodi rendvédelmi dolgozó a borozónál

29/04/2024 12:46

| Szerző: Klubrádió

Egy vidám este végén.

Történt pedig, hogy egy rendvédelmi dolgozó 2022 augusztusában egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település pincesorán együtt szórakozott élettársával és szüleivel.

Hajnalban az egyenruhás és az édesapja átmentek egy szórakozóhelyre, ahová nemsokára a két nő is követte őket, akik figyelmeztették a biztonsági személyzetet, hogy onnan a két férfi korábban kitiltották. Miután a biztonsági személyzet távozásra szólította fel a férfiakat, mind a négyen elhagyták a borozót és a közelben parkoló kocsijukhoz mentek, hogy mind hazagurulnak.

A szórakozóhelyen történtek miatt a rendvédelmi dolgozó – előzetes szóváltást követően – trágár szavakkal szidalmazta élettársát, aki erre közölte, hogy nem megy haza a férfival és visszaindult a borozó felé.

 
Illusztráció: egy hanglatos borozó-kert 1974-ből. Fortepan/Bauer Sándor
 
 

A részeg egyenruhás feldühödött, a fiatal nő után futott, majd amikor utolérte, nekifutásból nagy erővel tarkón csapta, a hajánál megragadva a földre rántotta, majd a földön fekvő nőt tovább bántalmazta.

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés miatt rendelt el nyomozást a verekedő ellen – tudta az Ügyészség.