„Támogassa
A lényeg

Jakab Péter: Az Orbán-kormány hagyhatta volna Kaletát megrohadni egy dél-amerikai börtönben

15/06/2021 13:23

| Szerző: Klubrádió

Tegnap eldőlt, hogy az ellenzéki pártokkal szemben a Jobbik megszavazza a homofób pedofiltörvényt. Jakab Facebookon magyarázza az okot, a törvényt kizárólag a pedofilok elleni szigorú fellépés miatt szavazzák meg, ígéretet téve arra, hogy a kormányváltás után kiveszik belőle a homofób kiegészítéseket.

"Kaleta Gábor volt perui nagykövet 19 ezer pedofil, gyermekpornográf képet tárolt a számítógépén" – írja Jakab, majd folytatja, hogy "Ezt a fickót az Orbán-kormány hozatta haza titokban Peruból ahelyett, hogy hagyta volna megrohadni egy dél-amerikai börtönben. Nem. Kaletát hazamenekítették, hogy itthon 'feleljen' tettéért. 540 ezer forint büntetést kapott. 19 ezer megnyomorított gyermekért".

"A Fidesz most benyújtotta a pedofil-ellenes törvényt. Talán azért, hogy lemossák magukról a pedofil vádat. Az indíték már mindegy. A büntetés nem az. Annak elrettentőnek kell lennie. 

A gyermekeket megnyomorító pedofilokkal szemben nincs kegyelem. Nálam nincs. Mert a gyermek az első. Minden más csak utána jön. Ennek megfelelően fogok ma szavazni."

Frissítés: Közben megtörtént a szavazás, a Jobbik valóban megszavazta a törvényt.