„Támogassa
Reggeli gyors

Reggeli ajánló – október 10.

10/10/2023 03:05

| Szerző: Klubrádió

Beszélgettünk többek között a Fertő tóról, bizonytalan szavazókról és persze háborúról, 9 után a Reggeli személyben Csepregi Zsolt, Izrael-szakértő volt a vendégünk.

2023. október 10. Reggeli gyors (2023. október 10., kedd 06:00)
133:43
00:00
Műsorvezetők: Panxnotded Miklós, Selmeci János, Herskovits Eszter, Dési János, Szénási Sándor, Para-Kovács Imre Szerkesztők: Selmeci János, Korpás Krisztina, Bencsik Gyula, Herskovits Eszter
A keddi 6:00-kor induló Reggeli gyorsot a megszokott módon Dési János vezette, ez volt a rakományban:

– Az UNESCO annyira nem volt kíváncsi a civilek véleményére a Fertő tavi beruházással kapcsolatban – velünk volt Rodics Katalin, a Greenpeace szakértője.

 
Fertő-tó
 
Forrás: Pixabay
 

– Az exit poll szerint tarolt a jobboldal a két németországi tartományban rendezett választáson – vendégünk volt Techet Péter, a Freiburgi Egyetem tudományos kutatója.

– Miért van 600 ezer üres lakás az országban? És mi lesz a vasárnapi Lakásmenet fő témája? – Kovács Vera, az Utcáról lakásba! Egyesület munkatársa mondta el.

– Ne tankoljon szerdáig, jön az árzuhanás – hogy mennyivel lesz olcsóbb az üzemanyag, arról Bujdos Esztert, a holtankoljak.hu főszerkesztőjét kérdeztük.

– Szamos Miklós szerint védelmi pénzt kért tőle a budavári polgármester – V. Naszályi Márta, az I. kerület polgármestere reagált a vádakra.

– A magyarok felének nincs annyi megtakarítása, hogy egy hónapig eléljen belőle – Németh Dáviddal, a K&H Bank vezető elemzőjével beszélgettünk.

– A Republikon felmérése szerint több a bizonytalan szavazó, mint a fideszes – Virág Andreával, az intézet elemzőjével beszéltük át a friss adatokat.

Bodrogi "Fűszeres" Eszter, gasztrobloggerrel ezúttal a reggeli ételek voltak terítéken.

– A 9 órás hírek után pedig a stúdióban a Reggeli személyünk Csepregi Zsolt, Izrael-szakértő volt.

2023. október 10. Reggeli gyors/Reggeli személy (2023. október 10., kedd 09:00): Csepregi Zsolt
41:03
00:00
Műsorvezetők: Panxnotded Miklós, Dési János, Szénási Sándor, Para-Kovács Imre Szerkesztők: Jávor Dénes Marcell, Selmeci János, Korpás Krisztina, Bencsik Gyula, Herskovits Eszter

 
Csepregi Zsolt
 
Forrás: LinkedIn
 

A beszélgetéseket a cikkben elhelyezett lejátszókra kattintva hallgathatják meg.