„Klubrádió

Könyv a Klubrádió egyik legsűrűbb időszakáról

11/10/2021 13:25

| Szerző: Klubrádió

A világhírű magyar adó legújabb kori történetét, azaz a tavaly nyártól idén tavaszig tartó eseménydús periódusát foglalta össze a Klubrádió elnöke, Arató András személyes hangvételű, szarkazmust sem nélkülöző könyvében.

Megjelent a Klubrádió történetének legutóbbi, igen sűrű időszakát bemutató könyv Az elmúlt fél év – A Klubrádió és én címmel. Szerzője Arató András. A Klubrádió igazgatóságának elnöke, a csatorna többségi tulajdonosa mindazoknak ajánlja a kötetet, akik szeretik a Klubrádiót és érdekli őket a története, vagy nem szeretik, mégis kíváncsiak rá. Érdekes lehet még a sajtószabadság, a bíróságok függetlensége témakörében kutakodók számára is, nem beszélve a diszkrét bepillantás lehetőségéről a magánszféra kulisszáiba.

 
 
Fotó: Arató András
 

Arató András a könyvet 2020. július közepétől a következő év márciusáig írta, ebben az időszakban, tavaly szeptembertől kezdődően indított újabb támadást az Orbán-rezsim a Klubrádió ellen. A médiahatóság közreműködésével.lefolytatott koncepciós eljárássorozat következménye, hogy a Klubrádió február 15-én elvesztette 92,9 MHz-es frekvenciáját, így adása azóta csak az interneten fogható. De fogható, továbbra is hallható, és a hallgatják is, a közönség kitartott, így a Klubrádió, a nemzeti együttműködés rendszerének minden igyekezete ellenére, jelenleg is működik, és ha a közönsége a jövőben is kitart mellette, úgy, mint eddig, ez így is marad.

Az elmúlt fél év – A Klubrádió és én című kötet megvásárolható könyvesboltokban, a Kossuth Kiadó weboldalán és a Klubrádióban is.