„Klubrádió
A lényeg

Molnár Zsoltot és Őrsi Gergelyt zsarolták meg

9/12/2019 07:44

| Szerző: atv

Nem Borkai-ügyről van szó, hanem egy mocskos zsarolási ügyről - mondta az ATV reggeli műsorában az MSZP pártigazgatója, Molnár Zsolt. Azóta megzólalt Őrsi Gergely is.

Nincs eltitkolt lakása, nem drogozott soha, nem vett részt szexpartikon - közölte Molnár Zsolt, de azt elmondta, hogy őt akarták megzsarolni. A stúdióból egyenesen a rendőrségre megy feljelentést tenni, név szerint is tudja, ki akarta zsarolni, de az adásban nevet nem mondott. A blog szerint egy frissen megválasztott ellenzéki polgármester és a „főnöke” évek óta egy VI. kerületi társasházba jár prostituáltak szolgáltatásait igénybe venni és kábítószerezni, a lakás pedig az ismert „főnök” tulajdonában van, bár nem szerepel a vagyonnyilatkozatában.

Közben megszólalt Őrsi Gergely, a II. kerület nemrég megválasztott szocialista polgármestere, aki a másik megzsarolt személy az ügyben. Azt mondta, hogy Molnár Zsolt pártigazgatón és egy másik személyen keresztül zsarolták, nem direkten őt - a támadások nemtelenek, és nem enged a zsarolásnak.