„Támogassa
A lényeg

Március 15-re újabb békemenetet hirdetett a CÖF, a szerintük "csodálatos emberekből álló" kormány mellett

1/01/2022 11:43

| Szerző: Klubrádió

A Civil Összefogás Fórum alapító-elnöke, Csizmadia László újévi videójában bejelentette: idén március 15-re újabb békemenetet terveznek, és ezen kétszer annyian szeretnének lenni, mint amennyien október 23-án voltak – vette észre a 444. Csizmadia úgy vélekedett: „a jelenlegi kormány csodálatos emberekből áll, akik éjt nappallá téve dolgoznak a lakosságért”. 

A CÖF elnöke szerint a felkészülést már most el kell kezdeni, „Brüsszelnek bizonyítani kell, itthon pedig erőt mutatni”. Úgy fogalmazott: „minden normalitással bíró magyar embernek arra kell törekednie, hogy a szomszédja és a szomszédjának a szomszédja is lássa, hogy mi történik Magyarországon”.

Szerinte az ellenfél padlón van, Márki-Zay Péterrel lyukra futottak, a hordószónok észre sem veszi, hogy Gyurcsány Ferenc irányít, aki egypártrendszert akar létre hozni hatalomvágytól fűtötten.

Csizmadia úgy vélekedett, hogy ezzel szemben „a jelenlegi kormány csodálatos emberekből áll, akik éjt nappallá téve dolgoznak a lakosságért”. Mint mondta, „most a legnagyobb szükség a kulturált nyugalomra van a választásokig, és akkor megvan az esély, hogy újabb 4 évet rátegyenek”. Videón itt tekinthetik meg Csizmadia László bejelentését.

Szerinte 340 ezren voltak az előző, október 23-i békemeneten, és most kétszer annyian szeretnének lenni. Érdekesség, hogy akkor a kormánypárti sajtóban félmilliós létszámról írtak, miközben az Átlátszó becslése szerint legfeljebb 70 ezren lehettek.

(Kiemelt kép: Klubrádió)