„Klubrádió

92. évében elhunyt Galambos Erzsi Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulata és a József Attila Színház örökös tagja. A 90. születésnapján volt a Klubdélelőtt vendége, ezzel a beszélgetéssel búcsúztunk, ahogy sokan mondták, az operett királynőjétől.

Sylvester Ádám Ybl-díjas építész, Utcafront című műsorunk állandó szakértője, aki hétről hétre élvezetesen mesél a világ különböző tájain látott városokról, épületekről, no meg a hazaiakról is. Most kivételesen saját magáról mesélt.

Nagy Béla birkózó, kétszeres olimpikon, a sport mellett teológiát és filozófiát tanult, edzői képesítésével lehetne akár testnevelőtanár, mégis jó ideje kukásként dolgozik.

Cserna Antal színész a kilencvenes évek elején A padlás című darabban játszotta a Herceg szerepét, míg nem egyik alkalommal a kötélpályán átrepülve a nézőtér felett 6 métert zuhant a mélybe. Most a Nemzeti Színházban történt súlyos balesetről, a lehetséges biztonságos megoldásokról és a felelősségről beszélgettünk.

A gyerekek telefonfüggősége, az idősek történelmi félelmei, a körülöttünk zajló háborúk… Csupa olyan tényező, amely a fogékonyaknál súlyos lelki bajokat okozhat, úgymond láthatatlan sérüléseseket. Vendégünk volt Richter Júlia klinikai szakpszichológus, a Trauma Központ egyik alapítója és szakmai vezetője.

Müller Péter Kossuth- és József Attila-díjas író, dramaturg, forgatókönyvíró, a hazai spirituális irodalom egyik legismertebb szerzője, a férfi és nő kapcsolatának örökös kutatója, közelgő 87. születésnapján köszöntöttük.

2023. november 18. Klubdélelőtt (2023. november 18., szombat 09:00)
159:13
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa