„Klubrádió

Internetes rádiózási tippek kollégáinktól

14/02/2021 08:52

| Szerző: Klubrádió

A héten számos adásunk foglalkozott azzal, hogy segítsünk tippeket, tanácsokat adni azoknak, akik nem tudják, hogyan hallgassák az interneten a Klubrádiót.

Tavaly ősz óta egyre többet foglalkoztunk az internetes rádiózás témájával, cikksorozatot is indítottunk, videókat is gyártottunk, mert sejtettük, hogy eljöhet ez a pillanat, ami február 14-én éjfélkor bekövetkezik, hogy a Klubrádió innentől már csak online hallgatható.

A héten telefonos forróvonalat tartottunk a szerkesztőségben, amiben az érdeklődők kérdéseit megválaszoltuk.

A szerdai Élőben a városból 2.0 az online autós rádiózás, illetve a tömegközlekedés közbeni rádióhallgatás témájával foglalkozott. Fábián László műsorvezető internetes szerkesztőnkkel, Pálinkás Jánossal beszélgetett a lehetőségekről, mely alább meghallgatható.

2021. február 10. Élőben a városból 2.0-részlet (2021.02.10. Internetes rádiózás közlekedés közben)
25:07
00:00

Pénteken a Reggeli személyben Pálinkás-Szüts Róbert vendégeként pedig Kemény Dániel technikus-riporter-hírszerkesztő kollégánk tartott eligazítást. Fiatal kora ellenére Dani már sokakat oktatott a rádiózás technikai fortélyairól (a Civil és a Tilos Rádióban is) és most is adott néhány hasznos tanácsot. Ebben a beszélgetésben alapvetően az FM transzmitterekről volt szó. Ez is meghallgatható az alábbi videóban, melyet a Klubrádió YouTube csatornájára is feltöltöttünk, ahol immár élőben is hallgatható a Klubrádió adása. 

Iratkozzon fel a YouTube csatornánkra!

FELIRATKOZOM: