„Klubrádió
Ötös

Felnőtt nők bántalmazott gyerekek szerepében

22/03/2019 08:37

| Szerző: Klubrádió

Két színésznő volt az Ötös vendége, most futó előadásaikban mindketten gyerekeket játszanak, akik embertelen körülmények között próbálnak túlélni. 

2019. március 20. Ötös - Falusi Mariann-nal és Lang Györgyivel (2019. március 20., szerda 10:00)
87:28
00:00
Műsorvezetők: Falusi Mariann - Lang Györgyi
Tavaly diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, de már évek óta stabil tagja Orlai Tibor társulatának. Most Lady Machbeth szerepében láthatjuk Nyíregyházán, illetve a Jurányiban a "Mi és ők" című darabban, amelyben egy diákot alakít. Az előadás a 2004-es beszláni túszdrámáról szól, amikor csecsen terroristák elfoglaltak egy iskolát az évnyitó napján. Falusi Mariann és Lang Györgyi első vendége László Lili volt a szerdai Ötösben.

Balettos szülők gyermekeként Lili sosem értette, miért nem szólalnak meg a szülei a színpadon – ez is oka lehetett annak, hogy színész lett és nem táncos, ő beszélni akart.

Elsőéves volt, mikor elvesztette édesapját, a trauma rányomta bélyegét karrierjének kezdetére. A depresszió leküzdéséről,  színészpartnereihez való kapcsolódásáról és a "komédiás" életstílusról is beszélt László Lili a műsorban.

AZ Ötös második felében Falusi Mariann és Lang Györgyi műsorvezetők Simkó Katalin színésznőt kérdezték többek közt az Árvácska-előadásról – amelynek címszereplője, és Kulka János is játszik benne –, valamint test és lélek kapcsolatáról, de az is szóba jött, milyen meztelenül játszani a színpadon.

Ötös
2019. március 20. szerda 10.00h
Műsorvezető: Falusi Mariann és Lang Györgyi