„Klubrádió
A lényeg

Vizsgálják a PCR-tesztek ingyenessé tételét

10/12/2021 18:49

| Szerző: Klubrádió

Vizsgálja a tesztelés ingyenessé tételének lehetőségét az Operatív Törzs – közölte Pintér Sándor azután, hogy ötmilliárd forint értékben kell PCR-teszteket megsemmisíteni, mert lejár a szavatosságuk. Szabó Tímea szerint a kormány tagjai hárítják a felelősséget.

Vizsgálja a tesztelés ingyenessé tételének lehetőségét az Operatív Törzs – közölte Pintér Sándor azután, hogy ötmilliárd forint értékben kell PCR-teszteket megsemmisíteni, mert lejár a szavatosságuk. A belügyminiszter az ingyenes PCR-teszt lehetőségének felvetését írásos válaszában tudatta Szabó Tímeával. A Párbeszéd politikusa arra volt kíváncsi, hogy a PCR-tesztek megsemmisítésének ügyében indul-e vizsgálat, ám Pintér válasza szerint a járvánnyal kapcsolatos ellátás nem szenvedett kárt, ezért nem tartja indokoltnak a vizsgálatot – írja a Népszava.

2021. december 10. A lényeg - 21.12.10. Szabó Tímea
00:52
00:00

Elhárította a felelősséget Kontrát Károly államtitkár, hiszen szerinte a kormányban senki nem felelős azért, hogy meg kellett semmisíteni a PCR-teszteket – ezt mondta Szabó Tímea a Párbeszéd frakcióvezetője a Klubrádiónak.

 
Szabó Tímea
Fotó: Kovács Attila / MTI