„Klubrádió

Herczeg Zoltán divattervező, designer, egyedi stílusa és látásmódja nem csak a divatban, de a közéletben is különlegessé teszi. Különös hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, a környezettudatosságra. Azt vallja, "a kicsi szép”, merjünk hát kicsi, de leginkább önmagunk lenni. Olimpiai csapatnak csakúgy tervezett kivonuló formaruhát, mint multicégeknek hostess ruhákat, színházaknak, vagy filmeknek jelmezt, de tervezett bútort, cserépkályhát, kandallót, kerékpárt, szemüveget.

Borbély Zoltán ügyvéd, labdarúgással kezdte pályafutását, majd sportriporter lett, különböző világeseményekről közvetített, volt ügyész, ügyészségi szóvivő, az MLSZ elnökségi tagja, jogi igazgatója, szóvivője. Több portréfilmet készített, köztük az olimpiai bajnok ökölvívóról, Papp Lászlóról, és az Aranycsapat legendájáról, az olimpiai bajnok Hidegkuti Nándorról. Most, a közelmúltban lezajlott tragikus kimenetelű események kapcsán beszélgettünk.

Hidvégi B. Attila újságíró, a RomNet főszerkesztője, a 2024-es Radnóti Miklós antirasszista díj egyik kitüntetettje. Szervezője és résztvevője az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) szombati végbúcsúztatásának, a Cipők a Duna-parton budapesti holokauszt-emlékműnél. A dicsőségben soha nem tündöklött érdekképviseleti szervezet temetésére várja mindazokat a parlamenti politikusokat, kormánytagokat, közéleti szereplőket, akik az elmúlt évtizedekben, de főként a jelenlegi kormányzati ciklusban szöget vertek az önkormányzat koporsójába. A gyászszertartáson leróhatják kegyeletüket mindazok, akik akár nyíltan, akár titokban örvendeznek az 1995-ben létrehozott, összesen 7 választási ciklust megélt testület végelgyengülésben bekövetkezett halála miatt.

Dr. Csernus Imre pszichiáter, a magyar női vízilabda-válogatott sportpszichiátere, jó pár éve elköltözött a fővárosból, az egyéni terápiák helyett előadásaival igyekszik segíteni az érdeklődőknek. Nem hétköznapi, szókimondó stílusával anno hamar felhívta magára az emberek figyelmét, ez a szókimondása azóta sem igen változott.

2024. március 23. Klubdélelőtt (2024. március 23., szombat 09:00)
156:43
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa