„Klubrádió

Fenyő János médiavállalkozó halála óta több, mint negyedszázad telt el, végre idén februárban megszületett az elsőfokú ítélet. Ki a gyilkos, ki a megbízó és ki a megbízott? Erről beszélgettünk a "döglött ügyek osztályának" egykori vezetőjével, Kovács Lajos nyugalmazott ezredessel.

Dr. Rab Árpád jövőkutató évek óta foglalkozik azzal a kérdéssel, hogy vajon mit hoz a jövő? Vajon képes lesz a társadalom alkalmazkodni a változásokhoz, tudunk-e majd élni a mesterséges intelligencia és a technológia adta lehetőségekkel? Sokféle válasz létezik, de állítja, pánikra nincs okunk.

Voith Ági közel hat évtizede van a pályán és még most is tele van energiával, bár nagyon megválogatja már, milyen szerepet vállal el. A Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művészt díjjal kitüntetett színésznőt 80. születésnapja alkalmából köszöntöttük.

Döme Zsolt zeneszerző, hozzá kötődik például a Sohase mondd című sláger. Dolgozott Mészáros Márta filmrendezővel, számos sorozat zenéjét szerezte, például a Privát kopóét vagy a Família Kft.-ét Gazdag életpályájáról mesélt.
 
Keressük a szavakat, 78 éves korában meghalt Szüts Miklós festőművész. Hosszú ideje türelemmel és humorral viselte a betegségét. Egy évvel ezelőtt, amikor a Klubdélelőtt műsorában beszélgettem vele, azzal zárta az interjút: amikor jöttem hozzád Zsuzsa, azon gondolkodtam, miket mondjak, mert ha meghalok, biztosan ezt a beszélgetést ismétled meg. Miklós, igazad lett, elmentél, ismétleltem, te már nem lehetsz velünk, de a képeid, a gondolataid, a bölcsességed, az emberséged örökre velünk marad.
 
2024. március 16. Klubdélelőtt (2024. március 16., szombat 09:00)
163:06
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa