„Klubrádió

Horvát János újságíró, riporter, televíziós személyiség, volt kubai nagykövet, tanított New Yorkban, a Columbia Egyetemen, a '90-es években közreműködött az ELTE média szak elindításában. Vajon, most mi mindennel foglalkozik? Nem feledkezünk meg közelgő, augusztusi 80. születésnapjáról sem. 

Dr. Gál András a bicskei gyermekotthonban elkövetett pedofil bűncselekmények áldozatainak ügyvédje többször, több helyen nyilatkozott a nagy visszhangot kiváltott döntésről, hogy Novák Katalin köztársasági elnök kegyelemben részesítette a gyermekotthon igazgatóhelyettesét, K. Endrét. „Innentől kezdve a kiszolgáltatott sértettek évtizedes küzdelmének, valamint a sértetti képviseletnek semmi értelme, ha egy ilyen megtörténhet” – nyilatkozta korábban. Hogyan tovább, van-e, lehet-e ennek az ügynek még folytatása? 

Nádudvari Péter gyógypedagógus, tanár Debrecentől a Kékes csúcsáig futott, és ezzel a 162 kilométeres ultramaratonnal három németországi gyógykezelés árát gyűjtötte össze Marcinak, egy hatéves recski kisfiúnak, aki agydaganatban szenved. Nem ez a jótékonysági sportoló első vállalása, és nem is az utolsó, de az már biztos, hogy a róla készülő film középpontjában ez a történet áll majd.

Grétsy László nyelvész, februárban lett volna 92 éves. Néhány héttel a születésnapja előtt, az otthonában, álmában érte a halál. Raátz Judit nyelvésszel, volt munkatársával emlékeztünk, az Álljunk meg egy szóra! című tévéműsorból is jól ismert nyelvművelőre.

Besnyő LászlóA Kínai kedves című könyve alapján készült verses, zenés, olykor drámai családtörténete elevenedik meg a Centrál színházban. A szerző előadásában, és többek között Hajduk Károly színész tolmácsolásában. Ők ketten voltak a Klubdélelőtt vendégei. 

2024. február 10. Klubdélelőtt (2024. február 10., szombat 09:00)
156:19
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa