„Klubrádió

Zimányi Gergely, Amerikában élő fizikus professzor, egyetemi tanár, szabadalmi jogász, fejlesztő, kutató. A szemsebészettel foglalkozó cégét a tőzsdén egy milliárd dollár felett jegyzik, de emellett napelemek stabilitásával is foglalkozik, nemrégiben olyan szenzációs előadást tartott, hogy még a Nobel-díjas Tony Leggett is levette a kalapját előtte.

Grecsó Krisztián József Attila-díjas író, költő, dalszerző napjaink egyik legnépszerűbb szerzője, a Pletykaanyu-tól a Lányos apá-ig számtalan remek könyv szerzője, stílusát gyakran hasonlítják a mágikus realistákéhoz, főként Gabriel García Márquez regényvilágához. Művei megjelentek arabul, csehül, németül, horvátul, lengyelül, szlovénul, törökül és oroszul. 

Reisz Gábor filmrendező, a Magyarázat mindenre című, a mai magyar valósággal foglalkozó díjnyertes filmjében a tőle megszokott egyedi módon, humorral fűszerezve jeleníti meg a legégetőbb társadalmi konfliktusainkat, napjaink politikai ellentmondásait, és a kettészakadt Magyarország ellehetetlenült állapotát, a politika és a gyűlöletkeltés hatását.

Szever Pál zenei szerkesztő a nagy generációról, a közelgő Colosseum és Osibisa koncertről mesélt.

2023. szeptember 30. Klubdélelőtt (2023. szeptember 30., szombat 09:00)
159:04
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa