„Klubrádió

Dr. Császy Zsolt jogász, egykori Bibó István szakkollégista, Fidesz-alapító. 1993-ban kilépett a pártból, mondván, az erő szavában nem hisz, inkább hisz egy rosszul szervezett demokráciában, mint egy jól szervezett diktatúrában. 2010-ben az úgynevezett Sukoró-ügy kapcsán letartoztatták, majd Az Orbán-rezsim börtönében címmel megírta a történetét.  

Frei Tamás író, újságíró, műsorvezető, üzletember, a napokban jelenik meg a hatodik, Puccs Moszkvában, Putyin végnapjai című regénye. Csak néhány gondolat a könyv kapcsán: Putyin napjai meg vannak számlálva, vajon mire képes a hatalmához végsőkig ragaszkodó modern kori cár? És ki lesz az, aki megállítja?

Csépke Bernadett Nadin autista, művész, aki több nyelven beszél, éppen most szerzi meg a negyedik diplomáját, pszichológusnak tanul, mellette verseket ír, varr, fotózik, és animációs filmjével az AuterSight-tal, amely egy autista szemén keresztül mutatja be milyen az élet, a létezés, egészen New Yorkig jutott.

Arató András, a Klubrádió elnöke, fotóművész, legújabb könyvének címe: Basszus – Üzenetek Abszurdisztánból. Ez a kifejezés találó átnevezése hazánknak a nálunk uralkodó politikai rendszer alapján.

2023. november 04. Klubdélelőtt (2023. november 04., szombat 09:00)
159:00
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa