„Klubrádió

Ágh Attila filozófus, politológus, egyetemi tanár, születésnapján köszöntöttük, és már előre gratuláltunk az egy hét múlva esedékes Hazám díjához.

„A legtöbb tagállamot illetően minél nagyobbak a belső problémák és minél inkább alulteljesítenek a nemzeti kormányok a válságkezelésben, annál intenzívebb az Unióra való áthárítás és vádaskodás.” (Írta Ágh a 44 szerzős Vírus után a világ c. könyv Európa megújul c. fejezetében.)

Egy magyar zsidó család története, a karmester, Thomas Elefánt sorsán át. A szülök 1946-ban menekültek el Magyarországáról Chilébe, Thomas ott született, ott kezdte az iskoláit, majd 10 évesen Amerikába költöztek, ő innen ment tovább Izraelbe zenét tanulni. Karmester lett, járta a világot, amikor nyugdíjba ment, hazaköltözött. Hogyan tovább?

A Magyar Filmművészek Szövetsége 2023. május 25-én tisztújító közgyűlést tartott, amelyen megválasztotta a Szövetség Elnökségét, az új elnök: Muhi András producer.

Csányi Vilmos, etológus. ”A magyar politika azon siránkozik, hogy egyre kevesebben vagyunk, én inkább azon, hogy egyre hülyébbek vagyunk” – mondta egy 2017-es interjúban.

Dr. Besnyő László költő, promoter. A „Rocklegendák koncertsorozat” újabb állomásához érkezett, a következő koncert: július 9-i Manfred Mann's Earth Band, Jon Anderson.

2023. július 01. Klubdélelőtt (2023. július 01., szombat 09:00)
155:03
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa