„Klubrádió

Orlai Tibor a nevéről ismert színházi produkció vezetője, múltról, jövőről és arról mesélt, hogyan tud megélni egy kis színház állami támogatások nélkül?

Mészáros Máté színész és Kerékgyártó István író és a Skorpió című színdarab. Hogy miről szól? Látlelet a jelenünkről, a közelmúltról, a 2000 és 2025 között játszódó családtörténetről, egy nagyvállalkozóról és fiáról, a rendszerváltás máig ható ellentmondásosságáról. 

Epres Attila színész, kollégánk és Király Attila, színész, rendező, akikkel a Még egy kört mindenkinek c. darabról beszélgettünk. "Igaz, hogy mindannyian fél ezreléknyi véralkoholhiánnyal születünk? Legalábbis ezt állítja egy híres pszichiáter. Négy jó barát megpróbálnak úgy élni, dolgozni és szórakozni, hogy ez a bizonyos fél ezrelék soha ne hiányozzon" – szól a leírás az Orlai Produkció honlapján.

Hernádi Judit és Kern András színészek a Kalamazoo-ról meséltek, ami egy település Amerikában, na meg egy darab címe. "A Nevető ráncok társkeresőben megjelenik, két özvegy, aki keresi a boldogságot..."

Udvaros DorottyaLászló LiliGöttinger Pál és a Nulladik perc. Játszódik Párizsban, az 1900-as világkiállítás idején, nyakunkon a 20. század, amit nem kéne félvállról venni.

Orlai Tibor visszatért a stúdióba!

2023. december 02. Klubdélelőtt (2023. december 02., szombat 09:00)
156:31
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa