„Klubrádió

Para-Kovács Imre 11 éve a Klubrádió népszerű műsorvezetője, azóta reggelente sajátos humorára és hangjára ébredhet a kedves hallgató. Mielőtt rátalált az újságírásra, műsorvezetésre volt tejipari szállítmánykísérő, plakátragasztó, hirdetésszervező, raktáros, üzletkötő… Aztán jött a nagy váltás, a Fiatal Művészek Klubjának művészeti vezetője lett. Innen folytattuk a beszélgetést.

Endrei Judit a televízió egyik nagy legendája, volt idő, amikor naponta találkozhattunk vele a képernyőn, aztán másfele sodorta az élet, de azóta is igen aktív életet él. Most Szentendre díszpolgára lett.

Balogh Krisztián ifjú technikus kollégámmal jó ideje együtt töltjük a szombat délelőttöket. Sokat mesélt kirgizisztáni gyökereiről, én pedig élvezettel hallgattam ezt. A szabadságát testvérével Balogh Dáviddal Kirgizisztánban töltötte...

Júliusban százhetvenegy oktató aláírásával oktatói nyilatkozatot adott ki a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, a Zeneakadémia autonómiájáért. Az aláírók között van Binder Károly, Erkel Ferenc-díjas zongoraművész, tanszékvezető egyetemi tanár, zeneszerző.

Iványi Gábor metodista lelkész egy levelet juttatott el a Klubrádió munkatársainak, így kezdődik: A magyar kormány, a NAV közreműködésével a mai napon esedékes alapnormatívánkból minden eddiginél nagyobb, 175 millió forintos elvonást eszközölt, miközben az elmúlt évek során elvégzett munkánkért milliárdokkal tartozik nekünk... Akik ezen az ördögi terven, a tönkretételünkön munkálkodnak, pontosan tudják, hogy kiskeresetű, maguk is súlyos gondokkal küszködő munkavállalóinktól, több mint ezer személytől, valamint mintegy húszezer ellátottól veszik el a létfenntartáshoz szükséges jövedelmet, romba döntve a szervezet munkáját… A továbbiakat a Klubdélelőttben beszéltük meg.

2023. augusztus 26. Klubdélelőtt (2023. augusztus 26., szombat 09:00)
164:48
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa