„Klubrádió

Egerben pillanatnyilag három Fidesz-közeli polgármesterjelöltről tudni, az összellenzéki eltűnt a képből, egyedül a Kutyapár képez talán alternatívát. Erről és a helyi mutyi jelképének számító Lenkey-házról is mesélt Weil Zoltán, az egriszin.hu újságírója.

Babos Attila, a szabadpecs.hu főszerkesztője folytatta a versendi polgármester történét, aki megkárosította a falut, és a sajtóban megjelent riportok nyomán végre felmentették a hivatalából.

Bod Péter, a Népszava szegedi munkatársa arról beszélt, hogy miért tartják nyugatos városnak az árvíz után a XIX. században európai segítséggel újjáépített Szegedet. Az önkormányzat figyel arra is, hogy az ingyenesen terjesztett lapban a város lakói hiteles tájékoztatást kapjanak az ország és a világ ügyeiről is.

Bajáki Zsanett, a kecsup.hu főszerkesztője pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy a Kecskeméten élő Illésné Áncsán Aranka – akit a sajtóban Anyácska néven ismernek – összehívta a gyerekvédelmi szakembereket, hogy megoldást javasolhassanak az ismertté vált problémákra. 

2024. március 22. Azt beszélik (2024. március 22., péntek 15:00)
25:00
00:00
Szerkesztők: Józsa Márta