„Klubrádió
A lényeg

Tagadja Nagy Ervin színművész, hogy ő vezetné a Tisza Párt fővárosi listáját

25/04/2024 14:38

| Szerző: Klubrádió

A színművész a Klubrádiónak azt mondta, hogy az ő nevét nem fogjuk olvasni az önkormányzati választások során.

Tagadja, és fake news-nak nevezte Nagy Ervin színművész, hogy ő vezetné a Tisza Párt fővárosi listáját. Ezt azután közölte a Klubrádióval, hogy az Index azt írta, Magyar Péter és a Tisza Párt nem csupán az európai parlamenti, de az önkormányzati választásokon is indulni szeretne.

Az Index szerint Tisza párt fővárosi listáját Nagy Ervin színész vezeti majd, akit korábban főpolgármester-jelöltként is számításba vettek a pártban, de végül nem Karácsony Gergely kihívójaként tervezik elindítani, hanem a fővárosi közgyűlésben számítanának rá képviselőként.

Ezt most határozottan tagadta Nagy Ervin.

"Engem ez a típusú politizálás nem érdekelt, sose vonzott, úgyhogy az én nevemet nem fogják olvasni az önkormányzati választások során, ez biztos. És már rég megkezdtem volna, hogy ha bármiféle irányultságom lenne erre. Már zászlót bontottam volna, és kinyitottam volna az ejtőernyőt, és már kampányolnék" – fogalmazott a színművész.

Nagy Ervin hozzátette: nem tartja annyira fajsúlyosnak az ügyet, hogy bírósághoz forduljon az Indexszel szemben, továbbra is segíteni fogja Magyar Péter munkáját a vidékjárás során, de nem kívánja feladni a civil életét. 

2024. április 25. A lényeg (2024.04.25.) Nagy Ervin
01:26
00:00