„Klubrádió
Élni jó

L. Ritók Nóra elmesélte, miért érdemes hinni a mesékben

20/11/2022 12:18

| Szerző: Klubrádió

Kadarkai Endre egyik vendége az Élni jó adásában L. Ritók Nóra pedagógus, az Igazgyöngy Alapítvány vezetője volt, aki arról beszélt, hogy miért nem az anyagi helyzeten múlik a boldogságunk, miért érdemes hinni a mesékben és miképp lehet újrakezdeni. Ez utóbbihoz kapcsolódik Gombola András megrázó története, aki súlyos alkoholista és drogfüggő lett, de képes volt talpraállni.

2022. november 19. Élni jó (2022. november 19., szombat 12:05): L. Ritók Nóra és Gombola András
52:43
00:00
Műsorvezetők: Kadarkai Endre

Az Élni jó! szombat déli adásában elsőként L. Ritók Nórával, az Igazgyöngy Alapítvány vezetőjével találkozhattunk, aki évek óta több száz, mélyszegénységben élő gyermek felemelkedéséért küzd. Elmesélte, hogy miért nem az anyagi helyzeten múlik a boldogságunk, miért érdemes hinni a mesékben és miképp lehet újrakezdeni.

Ezt követően Gombola András felkavaró részletességgel mondta el, miképp vált súlyos alkoholistává és drogfüggővé, hogyan jutott el az emberi létállapot végső stádiumába. Elvesztette a családját, feleségét, gyermekeit. Aztán a teljes nincstelenségből képes volt talpraállni. Megtudhattuk, hogyan lehet háttérbe szorítani az egót, mert szerinte másképp nem sikerülhetett volna. Megrázó beszélgetés tanúi lehettünk.

Az adást a lejátszás ikonra kattintva hallgathatják meg. Kiemelt kép: Klubrádió

Élni jó
2022. november 19., szombat 12:05
Műsorvezető: Kadarkai Endre