„Klubrádió
Megbeszéljük...

Kuncze: nem külföldön állítják meg Orbánt

2/05/2019 18:36

| Szerző: Klubrádió

Orbán Viktort nem Amerikában, nem is külföldön, hanem idehaza állítják majd meg, de egyelőre nem azoknak áll a zászló, akik ezt szeretnék - vélekedett Kuncze Gábor volt belügyminiszter.

2019. május 02. Megbeszéljük... (2019. május 2., csütörtök 16:00)
94:42
00:00
Műsorvezetők: Pikó András, Bolgár György, Dési János
Kuncze Gábor egykori belügyminiszter, a Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) volt elnöke Bolgár György Megbeszéljük című műsorában arról beszélt: meglepő, hogy most fogadják Orbán Viktort a Fehér Házban, mert „sok van a rovásán”; említette a Putyinnal és Kínával folytatott kapcsolat erősítését, valamint az orosz „kémbank” Magyarországra hozását.

Azt lehet olvasni, hogy Donald Trump szemrehányásokat tesz neki, de Orbán és kommunikációs csapata ezt szokás szerint győzelemmé alakítja majd. Úgy fogalmazott: Orbán a hatalom szeretetének bármit képes alárendelni, és a pávatáncot, amelyről ő is beszélt, Washingtonban is bemutatja majd.

Kuncze Gábor azt mondta: a miniszterelnök hihetetlen módon ragaszkodik ahhoz, amit kitalál, és idővel győzelemre viszi. Kifejtette: amikor elkezdte hirdetni a migrációs politikáját - egyébként pont a Charlie Hebdo-ügy után, nagyon rossz időzítéssel -, akkor eleinte egyedül volt ezzel, de most az európai szélsőjobb elkezd felsorakozik mellé. Lehet, hogy jelenleg ez még nem lesz elegendő az európai parlamenti választásokon, de a következő voksolásra talán már „meghülyíti Európát” annyira, hogy ez legyen a vezérfonal.

A műsorban a hallgatók közül többen is éles hangon keltek ki az ellen, hogy tehetséges politikusnak nevezzék Orbán Viktort, mert szerintük azzal a hatalmi, médiabeli és anyagi fölénnyel, amellyel ő és pártja rendelkezik, az, amit elért, nem olyan nagy fegyvertény.

Az adást a cikk elején, a lejátszóra kattintva hallgathatják meg!

Megbeszéljük...
2019. május 2., 16.00
Műsorvezető: Bolgár György