„Klubrádió
Megbeszéljük...

Kovács: Remélem, sikerül Magyarnak a szervezetépítés

17/04/2024 07:30

| Szerző: Klubrádió/Lőrincz Csaba

Bár nézete szerint Magyar Péter "furcsákat mondott" Oroszországgal kapcsolatban, Kovács Gergely drukkol neki, hogy erős pártot tudjon építeni. A Magyar Kétfarkú Kutyapárt XII. kerületi polgármesterjelöltje örül annak, hogy Magyar sok embert tudott utcára vinni, de legalább fél év, mire személyét meg tudja ítélni.

2024. április 16. Megbeszéljük - részlet 24.04.16. Kovács Gergely
14:43
00:00

Ahogy arról a Klubrádió is beszámolt, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt jelöltje, Kovács Gergely nyerte az előválasztást a XII. kerületben

"Nem számoltam össze, hány emberrel kerültem kapcsolatba az elmúlt 5 évben, de a szám biztosan nagyobb, mint ezer. Vagy megkerestek minket valamilyen üggyel, amellyel tudtunk foglalkozni, vagy éppen mi tudtunk segíteni, rengetegen önkénteskedtek nálunk, amikor szociális területen, vagy városfelújítás területén tevékenykedtünk. Úgy tűnik, ez a helyieknek számít, és értékelik az emberek" – mondta a Megbeszéljük keddi adásában Kovács. Ezek után úgy véli, komoly esélyei lehetnek az önkormányzati választáson, már csak azért is, mert a Fidesz kommunikációja első sorban nem a magasan képzett lakosságnak szól, és egy olyan kerületben, ahol a lakosság 65 szátaléka diplomás a politikus becslése szerint.

Arra a kérdésre, hogy az "üstökösként" megjelent Magyar Péter kapcsolatba lépett-e már vele, Kovács elmondta: "Véletlenül találkoztunk a Partizánban, mert egymás után következtünk, és akkor Magyar felvetette, hogy kávézzunk majd valamikor, de nekem akkor elég sok dolgom volt, meg ahogy látom neki is". Hozzátette, nem tartja valószínűnek a politikai együttműködést.

Magyar személyével kapcsolatban óvatos, örül annak, hogy sok embert tudott utcára vinni, de legalább fél év, mire személyét meg tudja ítélni. És bár Kovács nézete szerint Magyar "furcsákat mondott" Oroszországgal kapcsolatban, drukkol neki, hogy erős pártot tudjon építeni. "Három, öt, tíz szimpatikus embert könnyű találni, egy ezer fős szervezet már más kérdés" – mondta. "Rendkívül fontos a szervezetépítés, remélem sikerül neki" – tette hozzá.

A teljes beszélgetést a fenti lejátszóra kattintva hallgathatják meg.

Megbeszéljük.../interjú Kovács Gergellyel
2024.04.16., 17:15
Riporter: Bolgár György