„Klubrádió
Dr. Bubnó Roll

Bach-üzemmódban

29/04/2019 15:04

| Szerző: Klubrádió

Akkor is lehet szeretni a zenét, ha nem azt tanultuk az iskolában. Megnyugtatja a lelket, erőt ad, szebbé teszi az ünnepeket. Dr. Bubnó ismét rendelt.

2019. április 26. Dr. Bubno Roll 19.04.26.
46:43
00:00

Nem tanulta, de nagyon szereti a zenét. Otthonosan is mozog a komolyzene világában, s hogy maradjunk a szónál: komoly gyűjteménye is van. Ha még mindig csak CD-k lennének, már be sem férne talán a lakásba, szerencse, hogy a technika fejlődik.

Dr. Bubnó műsorainak van egy állandó elemük, mégpedig az, hogy megpróbál a páciensnek megfelelő muzsikát találni, anélkül, hogy ismerné az ízlését. E feladat megoldására igazán jó alkalmat nyújtott egy interjú, amelyet Lakner Zoltánnal egy kellemetlenkedő tévés készített. A doktor szerint nézni is kellemetlen volt, a tévés folyamatosan provokálta az interjúalanyt, azon sem lehetett volna csodálkozni, ha ő feláll és simán lekever egy pofont a média kiváló munkásának.

Nos, ez nem történt meg, Lakner Zoltán bírta a folyamatos feszültséget, testbeszéde segített abban, hogy épp hozzá illő muzsika szóljon a Klubrádióban. Kiderült az is, hogy Dr. Bubnó vendége szereti az egyházi zenét, szívesen hallgat kórusokat és az ünnepeken Bach-üzemmódra vált.

Bubnó Márk műsorát a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. Címlapkép: MTI, Szigetváry Zsolt.