„Klubrádió
Dobszerda

A Csobánc szerelmese

18/11/2020 09:36

| Szerző: Váradi Júlia/Klubrádió

A Dobszerda mai "hőse" Kenric Grabherr volt, aki Kanadában született, Németországban nőtt föl - és most Magyarországon él, a Csobánc lábánál.

2020. november 18. Dobszerda (2020. november 18., szerda 20:00): Kenric Grabherr
46:02
00:00
Műsorvezetők: Váradi Júlia Szerkesztők: Váradi Júlia
Filozófusnak készült, de rájött, hogy az elméleti tudás nem elég a világ megváltoztatásához. Gyakorlatiasabb igényeit kielégítve természetgyógyásznak, majd szafari túravezetőnek, később kisrepülő pilótának és paplanernyősnek, közben hegymászónak, és legutóbb a fák és az erdő doktorának képezte ki magát.

Kenric Grabherr
 
Kenric Grabherr
Fotó: Váradi Júlia
 

Egy magyarországi sárkányrepülős kényszerleszálláskor a Balaton-felvidék egyik szőlőjében ért földet. A pincére az volt írva: eladó. Kenric Grabherr azóta él a Csobáncon, ahol arboristaként tevékenykedik, ökoházat működtet és hobbiborászkodik.

Kenric Grabherr
 
Kenric Grabherr
Fotó: Váradi Júlia / Klubrádió
 

Ő volt Váradi Júlia vendége.

Dobszerda
2020. november 18. szerda 20:00
Szerkesztő-műsorvezető: Váradi Júlia

 

 

 

 

És még valami:

A Klubrádió elindult Az Év Honlapja 2020 versenyen, amelynek egyik díja a közönség szavazatától függ. Kérjük, szavazzon ránk! Ezt az alábbi képre kattintva teheti meg.

Ha úgy döntött, támogat minket, akkor a verseny oldalára jutva, a jobbra fent látható kék gombra kell majd kattintania – mellette látszik, hány szavazatnál tartunk.

Ez is egy apró segítség a Klubrádiónak. Köszönjük.

Az év honlapja 2020 szavazás