„Vásároljon

Plusz

Rekorddal zárult a Klubrádió adománygyűjtése

Rekorddal zárult a Klubrádió adománygyűjtése

Közel 132 millió forintot utaltak a hallgatók a Klubrádió március 15-én kezdődött adománygyűjtő akciója során. A kampány kevesebb mint három hét alatt majdnem 10 ezer hallgatót mozgatott meg. Segítségükkel a csatorna őszig biztosan tovább tud működni. Arató András, a Klubrádió elnöke szerint így a rádió az eddig megszokott színvonalon folytathatja működését.

Szavazzon ránk!

Szavazzon ránk!

A Klubrádió is elindult Az Év Honlapja versenyen. Kérjük, támogasson minket szavazatával!

Burger Lala utolsó munkanapja

Burger Lala utolsó munkanapja

Burger Lajos kollégánk már akkor a Klubrádiónál dolgozott, amikor azt még az Autóklub működtette. 21 év után távozik a rádiótól.

Írja alá a petíciót!

Írja alá a petíciót!

Petíciót tett közzé a Klubrádió, hogy így is tiltakozzon a Médiatanács határozata ellen, amellyel elvenné az adó frekvenciáját. Kérjük, aláírásával Ön is támogassa a Klubrádiót!

Villants Klubrádiót!

Villants Klubrádiót!

www.klubradio.hu – Írja fel, rakja ki, rajzolja le, a kezére, a homokba, az égre … Fotózza le, és küldje el nekünk a művet Facebook-oldalunkon keresztül!

Egyedül nem megy – Adománygyűjtő akció

Egyedül nem megy – Adománygyűjtő akció

Függetlenek vagyunk, azok is szeretnénk maradni. Önön is múlik, mert EGYEDÜL NEM MEGY. Kérjük, támogassa a Klubrádió működését! Segítsen 2020-as tavaszi adománygyűjtő akciónk során, hogy Magyarország szabad hangja ne tűnjön el!

Koronavírus-dosszié

Koronavírus-dosszié

Ritkán akad olyan főszereplője a világ hírfolyamának, mint ez a kórokozó. Egybegyűjtöttük a szalagcímes organizmusról szóló cikkeink javát és a legfontosabb szakmai oldalakat.

Karácsony : Ez volt az első lépés

Karácsony : Ez volt az első lépés

Az ellenzéknek a mostani győzelmet is eredményező úton kell továbbmennie, hogy Budapest után Magyarországot is megváltoztathassák – erről beszélt Karácsony Gergely a budapesti főpolgámester-választás győztese. Köszönetet mondott riválisának, Tarlós Istvánnak eddigi főpolgármesteri munkájáért, egyúttal új korszakot ígért Budapest életében. A kormánnyal nem háborúra, hanem méltányos együttműködésre készül, és szövetségeseket keres az uniós döntéshozók körében is.    

Fogyatékossággal élők szervezete: sértőek Tarlós szavai

Érdekvédők reagáltak Tarlós fogyatékosozására

Az értelmi fogyatékosságot pejoratív jelzőként, a vitapartner minősítéseként használni minden jó érzésű embernek sértő és megalázó – írta Facebook-oldalán az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉOFÉSZ).

Mintha a kormány szerint egyetlen Soros-bérenc sem lenne Magyarországon

Mintha egyetlen Soros-bérenc sem lenne

Nincs semmi a Civil Információs Portál külföldi pénzekből is gazdálkodó civil szervezetek listázására szolgáló oldalán. Egy éve még másról szóltak a hírek.

Lett egy varjúnk, Grafit

Lett egy varjúnk, Grafit

Suba Krisztina hírszerkesztő kollégánk egy árva varjúra bukkant, egy másik kolléganőnk, Madarász Dorottya (nomen est omen) gondozásába vette.