„Klubrádió
A lényeg

Ismét megpályázta a Klubrádió a 92,9-es frekvenciát

1/02/2022 16:20

| Szerző: Klubrádió

A pályázat benyújtásakor Arató András, a Klubrádió elnöke hangsúlyozta: bár a Klubrádiónak sikerült megőriznie a népszerűségét az internetes sugárzással, fontos szempontként játszik szerepet az a törekvés, hogy a jövőben azokhoz újra eljusson a Klubrádió hírszolgáltatása és műsora, akik nem tudják a világhálón fogni az adást.

A Klubrádió kedden délben, a megadott határidőben hivatalosan is benyújtotta a szükséges dokumentumokat a Médiatanács által a 92,9 MHz-es budapesti frekvenciára kiírt pályázaton.

A Klubrádió mellett a Spirit FM nevű rádiót üzemeltető Közösségi Rádiózásért Alapítvány is nyújtott be pályázatot az egyébként általuk ideiglenes engedéllyel használt frekvenciára. A pályázat benyújtásakor Arató András, a Klubrádió elnöke hangsúlyozta: bár a Klubrádiónak sikerült megőriznie a népszerűségét az internetes sugárzással, fontos szempontként játszik szerepet az a törekvés, hogy a jövőben azokhoz újra eljusson a Klubrádió hírszolgáltatása és műsora, akik nem tudják a világhálón fogni az adást.