„Klubrádió“

Hírek

A lényeg

Breaking: csúszik a Brexit

322 támogatással 306 nem ellenében elfogadta a brit parlament azt a törvénymódosítást, amely miatt ismét csúszhat a britek kilépése. 

A lényeg

Tóth Bertalan: nincs helye alkunak

Az MSZP készen áll az újabb rendszerváltásra - jelentette ki Tóth Bertalan az önkormányzati választás eredményét értékelő választmányi ülésen.

A lényeg

Budapesti lakhatási válságot lát a GKI

A fővárosban lakhatási válsággal fenyeget a lakásárak növekedése és ezzel együtt az albérletek drágulása, és ennek megelőzésére bővíteni kell az ingatlanállományt a GKI Gazdaságkutató által készített tanulmány szerint.

A lényeg

Jogosan bírságolták meg Borkait

Az Alkotmánybíróság kimondta, hogy jogosan bírságolták meg Borkai Zsolt győri polgármestert, amiért gyerekeket felhasználva kampányolt az önkormányzati választáson – írta a hvg. 

A lényeg

Új választás kiírását sürgeti Csepelen az ellenzék

Jogorvoslati kérelmet nyújtott be a csepeli ellenzék a Fővárosi Választási Bizottsághoz az október 13-ai önkormányzati választás XXI. kerületi eredménye miatt - jelentette be az MSZP csepeli elnöke ellenzéki politikusok közös sajtótájékoztatóján.   

Felfüggesztette párttagságát Lackner Csaba

"Alapos megfontolás és mérlegelés után" felfüggesztette tagságát az MSZP-ben Lackner Csaba kispesti önkormányzati képviselő, aki a kokain- és korrupciós botrányba keveredett az önkormányzati választás hajrájában.