„Klubrádió

Egyéb

Belakták a menekültek a Migration Aid szállóját

Belakták a menekültek a Migration Aid szállóját

Negyedik hete folytatódik Oroszország háborúja Ukrajna ellen, továbbra is naponta ezrek menekülnek Magyarországra a harcok elől. abadidejüket, pénzüket, egészségüket nem kímélve igyekeznek támogatni a bajba jutott menekülőknek. Ilyen hely a Migration Aid menekültszállója is, egy biztos pont a nagy bizonytalanságban, ami most ezeket az embereket körülveszi.

Klubrádió: Kifacsarta a médiatörvényt a Médiatanács
Megbeszéljük...

"Kifacsarta a médiatörvényt a Médiatanács"

Elsőfokon elutasította a Fővárosi Törvényszék a Klubrádió a Médiatanács a rádiót a pályázatból kizáró döntése ellen benyújtott keresetét. Stock Richárd, a Klubrádió vezérigazgatója szerint a Médiatanács a továbbiakban bármikor érvelhet azzal, hogy egy közösségi finanszírozású rádió nem alkalmas frenkvencia üzemeltetésére.

Iványi Gábor egyetért az ATV bojkottjával
A lényeg

Iványi Gábor egyetért az ATV-bojkottal

Iványi Gábor, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője közleményben jelentette be, hogy egyetért az értelmiségi bojkottal, melyet Tamás Gáspár Miklós hirdetett meg az ATV-vel szemben. 

Diétázol? Ezekből az egészséges nassolnivalókból mindig tarts a táskádban! (X)

Diétázol? Ezekből az egészséges nassolnivalókból mindig tarts a táskádban! (X)

Nehéz azoknak a diéta vagy egy szigorú étrend betartása, akik kimondottan édesszájúak, vagy megszokták, hogy mindig ropogtatnak valamit. A diéták egyébként is a legtöbb finomságot tiltólistára teszik, így nehéz megtalálni az egészséges kiskapukat, azokat a csemegéket, melyeket elfogyasztva nem borítjuk fel a folyamatot, és nem kerülünk vissza a startvonalra.