„Klubrádió“
A sárkány útja - Dési János jegyzete
Hetes Stúdió

A sárkány útja - Dési János jegyzete

Nos, a kiskirályfi, aki alig volt több két méternél, pár pajtásával együtt egy európai uniós támogatást eldugott egy mély verem LEGALJÁRA. A sárkány persze beleesett a csapdába, ráadásul egy csikóval, amelyik látott egy lóval, amelyik nézett - a csík kóláról most nem tudunk semmit, mert azt felszívták.

A demokratikus ellenzéken belül hülyének néztek minket
Szabadság, elvtársak!

A demokratikus ellenzéken belül hülyének néztek minket

"A demokratikus ellenzéken belül egyszerűen hülyének néztek minket" – mondta az Inconnu csoportról Pálinkás Szűts Róbert. Az újságíró szélsőséges, politikai művészként emlékszik a csoport tagjaira, akik azt gondolták, hogy „a hatalommal nincs mit beszélni, ezek kommunisták, hazaárulók, takarodjanak”.

„pont

V. Naszályi Mártát kérdeztük a dobozok kihordásáról
Esti gyors

V. Naszályi Mártát kérdeztük a dobozügyről

Arról is beszéltünk az I. kerület frissen megválasztott ellenzéki polgármesterével, V. Naszályi Mártával, hogy éjjel egy kartondobozokkal teli teherautó indult el az I. kerületi önkormányzattól, éppen a leköszönő, fideszes kerületvezető utcájába.

Ez a játszma vérre megy
Klubdélelőtt

Ez a játszma vérre megy

A Klubdélelőtt október 19-i adásában sportolót, közgazdászprofesszort, pszichológust, írót és még egy jövőkutatót is vendégül látunk. Hallgassák! 

Palkovics, a Vár gáláns lakója – Lampé Ágnes jegyzete
Esti gyors

Palkovics, a Vár gáláns lakója – Lampé Ágnes jegyzete

Palkovics László miniszter nem azért költözött a Várba, mert ott szeretett volna élni, viszont, ha már így alakult, "hajlandó" többet fizetni annál az árnál, amelyért egy csepeli panelban nem kapnánk szobát. Természetesen ez a hajlandóság is csak azután merült fel benne, hogy ellenzéki lett a polgármester.

Szabadfogású számítógépek
Café Péntek

Szabadfogású számítógépek

Váradi Júlia ezúttal is parádés kiállításokra visz el minket, moziba is megyünk, beleolvasunk egy érdekes könyvbe, valamint egy izgalmas versenyre is invitálja a fiatalokat.